Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Op reis met je yogamat

  • Geplaatst op
Op reis met je yogamat

Op vakantie gaan is heerlijk! Met je yogamat op vakantie gaan is nog lekkerder want je kunt overal een ultiem momentje van geluk beleven. En ook nog eens wanneer jij wilt want het is vakantie.

Op vakantie gaan is heerlijk! Met je yogamat op vakantie gaan is nog lekkerder want je kunt overal waar jij wilt een ultiem momentje van geluk beleven. En ook nog eens wanneer jij wilt want het is vakantie. In het dagelijkse leven komt het woord ‘moeten’ maar al te vaak voor waardoor de spanning kan oplopen met vervelende gevolgen van dien. Vakantie en yoga vormen de ideale oplossing om stress of spanning te verlagen en je energieniveau weer aan te vullen.

 

In je koffer

Geen plek in je koffer is geen excuus! Je bent tegenwoordig zelf verantwoordelijk voor het boeken van je bagage en daarmee het aantal kilo’s dat je mag meenemen. Vaak kun je voor 25 kilo kiezen wat je maar een paar euro scheelt waardoor jij zonder zorgen kunt meenemen wat je wilt. Daar begint het eigenlijk al, zonder stress je koffer inpakken en al je favoriete items meenemen. Een yogamat is een groot ding die niet makkelijk in je koffer past, maar daar heeft Manduka iets op gevonden: de eKO SuperLite. Deze yogamat kun je opvouwen en weegt slechts een kilo! Qua vorm past ie dus makkelijk in je koffer en hij voegt slechts een kilo aan gewicht toe en heel wat ontspanning, maar dat weegt niets.

 

Waar jij maar wilt

Op vakantie geniet je van het ultieme gevoel van vrijheid. Met je yogamatje onder je arm loop je naar het strand, ga je op een afgelegen plekje in het gras zitten of je kiest voor een andere favoriete plek waar jij je op je best voelt. Dankzij de sublieme grip van de eKO mat blijft de mat op allerlei ondergronden goed liggen en glijd je niet uit op je mat, ook niet als je handen of voeten nat zijn.

 

 

Jouw practice

We snappen het als je je telefoon niet wilt of kunt gebruiken op vakantie om een YouTube video te bekijken of een yoga app te gebruiken. Geen probleem, want yoga hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een klein beetje voorbereiding hoef jij je op vakantie helemaal nergens zorgen over te maken. Kies maximaal vijf simpele oefeningen uit die jij prettig vindt. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie van verschillende makkelijk te onthouden oefeningen zijn zoals de kindhouding, de duif, de cobra, de kat-koe en om af te sluiten de lijkhouding. Je hebt voor al deze oefeningen geen accessoires nodig waardoor je met je matje volledig uitgerust bent.

 

Ademhalen

Omdat we het in het dagelijks leven vaak druk hebben, is onze ademhaling verre van ideaal. Probeer op vakantie eens vanaf dag 1 bewust op je ademhaling te letten. Probeer diep maar langzaam in te ademen en net zo langzaam weer uit te ademen, geen snelle en korte ademhaling dus. In combinatie met je dagelijkse (of hoe vaak jij fijn vindt) korte yoga practice zal je merken dat je in een korte tijd enorm veel energie kunt opdoen. Hiervan ga je stralen en word je gelukkig waardoor je thuis weer de nodige uitdagingen kunt aan gaan.

Op vakantie gaat het om genieten. Probeer jezelf daarom zo min mogelijk verplichtingen op te leggen maar geniet van ieder moment. Wees jezelf bewust van de natuur om je heen, het mooie weer, de liefde die je krijgt van anderen en het geluk dat je hebt dat je mag genieten van die heerlijke vakantie!

Namasté.

 

Aanbevolen productseries

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.