• Winkelmandje
€0,00
0

Premium yogamatten


Premium yogamat

Yoga matten zijn er in veel verschillende uitvoeringen, wat dik tot extra dun en van lang tot breed. Iedere mat biedt zijn eigen voordelen en iedere yogi en yogini heeft een eigen behoefte waarbij hij of zij zich prettig en veilig voelt. Op deze pagina vind je premium yogamatten. Premium yogamatten zijn matten die net wat luxer zijn dan een standaard mat.

Om je practice zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, spelen grip, schokdemping, stroefheid en kwaliteit een grote rol. Je koopt liever geen mat die wegglijdt of snel slijt. Premium yogamatten zijn vaak extra dik en bieden een fijne grip om verschillende yogastijlen op te beoefenen. In tegenstelling tot sticky matjes, worden premium yogamatten vaak gebruikt door gevorderde gebruikers. De matjes zijn niet plakkerig en onderbreken daardoor niet de flow van oefeningen die horen bij een dynamische yogastijl.

 

Wat past bij jou?

De meeste premium yogamatten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en kunnen perfect worden gecombineerd met een yoga handdoek voor een betere hygiëne en nog meer grip. Je kunt kiezen uit verschillende materialen waarbij ook aan het milieu wordt gedacht. Past een premium yogamat met twee verschillende kleuren en een licht gewicht bij jou of juist een zwarte en zwaardere mat?

 

Bewaaradvies

Manduka biedt met de PROlite serie een aantal fantastische premium yogamatten aan. De kleuren zijn erg fijn en de matjes zijn van de beste kwaliteit. Manduka biedt een levenslange garantie produceert al haar yogamatten van milieuvriendelijk materiaal. De eigen merk premium matten zijn met 4,5 mm net wat dikker dan een standaard mat en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook kun je kiezen voor een eigen merk TPE premium mat die extra dik is met 6 mm en aan iedere zijde een andere kleur heeft. Deze matjes zijn aan beide zijden bruikbaar waardoor met mat nog minder snel slijt!


Toch op zoek naar een andere yogamat?
» extra brede yogamat
» extra lange yogamat
» extra brede én lange yogamat
» extra dikke yogamat
» sticky yogamat
» reis yogamat
» eco yogamat

Superyoga.nl is 1350 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,2/10