• Winkelmandje
€0,00
0

Yoga riemen


Op zoek naar een yoga riem? Bestel voordelig bij Superyoga.nl en kies uit verschillende kleuren ✓ Snelle levering ✓ A-merk producten ✓ Webshop keurmerk.

 

Yogariemen

Voorkom blessures en voer moeilijke oefeningen uit met een yoga riem. Deze houdt je lichaam in de goede positie waardoor lichaamsdelen niet geforceerd worden. Veel yogastijlen kennen lastige houdingen die je niet zomaar uitvoert. De extra flexibiliteit van de riem zorgt ervoor dat je de oefeningen van alle yogastijlen onder de knie kunt krijgen. Doordat yoga behoorlijk veel van je spieren vraagt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Een yoga riem is thuis of in de studio te gebruiken. Door het fijne formaat neem je de riem eenvoudig mee onderweg. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s of yogini’s.

 

Handig te gebruiken

Dankzij de verstelbare grip is een yoga riem voor iedereen geschikt. Doordat de riem uitgerust is met een D-ring sluiting kun je de riem eenvoudig verstellen. Door de gesp aan te trekken, maak je de riem eenvoudig kleiner en je kunt deze met een simpele handeling groter maken om hem af te doen. Het materiaal voelt erg fijn en comfortabel aan waardoor je nooit last hebt van de riem. Ook biedt het materiaal extra stevigheid waardoor je erop kunt vertrouwen dat de riem alle krachten aan kan. Voer je oefeningen optimaal uit met een yoga riem.

 

Onderweg

Een yoga riem rol je gemakkelijk op waardoor deze samen met je andere yoga items simpel te vervoeren is, de riem neemt nauwelijks ruimte in. Hierdoor vervoer je hem ideaal mee naar je yoga locatie of berg je hem thuis makkelijk op samen met je meditatiekussen, yoga blok of yoga handdoek.

 

Kleuren

Yoga riemen kun je in veel verschillende kleuren vinden zodat je altijd een kleur kunt matchen die bij jouw yogamat en andere accessoires past.

Superyoga.nl is 1408 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,3/10