• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 90.000+ tevreden klanten

Sieraden met edelstenen

Filters

Groene jade armband - Pure

Deze stijlvolle armband van Pure is gemaakt van groene jade...
€9,95

Rozenkwarts armband - Pure

Deze schitterende armband van Pure is gemaakt van rozenkwart..
€9,95

Amethist armband - Pure

Amethist brengt helderheid, kalmeert en werkt beschermend. D..
€9,95

Rhodoniet armband - Pure

Rhodoniet bevordert herstel, helpt je het hoofd koel te houd..
€9,95

Dalmatier jaspis armband - Pure

Dit leuke armbandje bestaat uit ronde dalmatier jaspis steen..
€9,95

Amazoniet armband - Pure

Dit leuke armbandje is gemaakt van amazoniet. Deze prachtige..
€12,95

Meerkleurig maansteen armband - Pure

Deze unieke armband van maansteen met zachte tinten en parel..
€14,95

Regenboog maansteen armband - Pure

Een parelmoerachtige glans en een bijzondere betekenis, met ..
€14,95
bestseller

Roze maansteen armband - Pure

Perzikroze maansteen heeft een prachtige parelmoerachtige gl..
€14,95

Mix regenboog en roze maansteen armband - Pure

Deze bijzonder mooie armband van regenboog en perzikroze maa..
€14,95

Mix regenboog maansteen en rhodoniet armband - Pure

De combinatie van regenboog maansteen en rhodoniet brengt ee..
€14,95

Citrien armband - Pure

Deze armband gemaakt van citrien geeft moed, kracht en werkt..
€16,95

Citrien split armband - Pure

Dit citrien split armbandje van Pure vergroot wilskracht, re..
€9,95

Set armbanden de gouden driehoek split - Pure

De set armbanden van Pure bestaat uit drie armbandjes. Je vi..
€14,95

Rozenkwarts split armband - Pure

De rozenkwarts split armband van Pure stimuleert zelfaccepta..
€7,95

Amethist split armband - Pure

Amethist werkt zuiverend, beschermend en is een plaatje voor..
€7,95

Bergkristal split armband - Pure

Bergkristal reinigt, zuivert en versterkt. Het bergkristal s..
€7,95
Yoga sieraden

Yoga beoefenen is niet alleen een bezigheid. Het is een manier van leven die je je eigen maakt. Die richt je in zoals jij dat wilt waarbij je helemaal jezelf kunt zijn en je prettig kunt voelen. Daar zit ook een stijl bij die je kunt uitdragen. Het dragen van mooie yoga sieraden is daar een voorbeeld van.

 

Yoga als leefstijl

Jong oud, groot en klein. Iedereen kan aan yoga meedoen. En het gaat dan niet alleen om het stukje van je yogasessie. Veel mensen integreren yoga in een gezonde, bewuste leefstijl. Dat gaat niet alleen om het yogaën zelf, maar ook om de sociale contacten die je in de yogastudio legt. Het gaat om de manier waarop je bewust aan jezelf werkt, wat je eet en drinkt, hoe je met de mensen om je heen omgaat en om wat je uitstraalt. Voel jij je lekker in geest en lichaam, dan ziet en voelt iedereen dat om je heen. Door je eigen, fijne stijl te ontwikkelen, kun je die uitstraling kracht bijzetten. Een bijzondere yogamat, eigentijdse kleding en speciale accessoires. Je kunt uitdragen wat jij wilt. Mooie yoga sieraden kunnen daar een waardevolle rol in spelen. Want het gaat niet alleen om een kettinkje of een armband. Het zijn ook de kleuren en de designs van yoga sieraden die een diepere betekenis hebben. Een betekenis die voor jou belangrijk is, waar jij je jezelf bij voelt.

 

Yoga armbandjes

Er zijn ontzettend veel soorten en maten yoga armbandjes. Van een simpel bolletjes design tot prachtige complexe dessins die in zilver uitgevoerd zijn. Je kunt het zo betekenisvol maken als je zelf wilt. Daarbij komt dat het uiteraard belangrijk is dat het yoga armbandje prettig om je arm zit. Let dus goed op de maat en op de breedte van de band. Daarnaast is het materiaal belangrijk. Sommige mensen hebben een huid die gevoelig is voor bepaalde materialen. Houd daar dan ook rekening mee bij de aanschaf van jouw persoonlijke yoga armband.

Een yoga armbandje is niet alleen esthetisch mooi om te zien: door de samenstelling van de verschillende soorten materialen en de kleuren die daarbij horen creëer je voor jezelf een prettige stijl. En de gouden regel is: voel jij je thuis in je stijl, dan straal je dat ook uit. Je kunt op zoek naar de achterliggende gedachte van het sieraad en dat verbinden aan die stijl.

 

Edelstenen armbandjes

Binnen de collectie van de yoga armbanden is er ontzettend veel variatie. Materiaal, grootte, uitvoering, kleur. De meeste yoga armbandjes zijn edelstenen armbandjes. Hier zit een rijkelijke geschiedenis achter waarbij de steentjes hun oorsprong van over de hele wereld kennen. Daarnaast staan de (kleuren van) edelstenen armbandjes voor allerlei diepere betekenissen waar jij levenswijsheden en inspiratie uit kunt halen. Denk eens aan de volgende yoga armbandjes:

  • Jade. Deze edelsteen zie je het vaakst in groene kleur. Dit kan variëren van een lichtgroene tot smaragdgroene tint. Jade staat voor reiniging, bescherming en voorspoed. Ben je bekend met chakra meditatie? Dan werkt een yoga armbandje met deze steen in op het hart-chakra waarmee je liefde, verzorging en tolerantie bevordert.
  • Rozenkwarts. Het kan bijna niet missen dat je weleens een sieraad hiervan of de steen zelf bent tegengekomen. Rozenkwarts is een prachtige edelsteen die in meerdere gedaantes kan voorkomen. Er zijn rozenkwarts stenen die bijna wit van kleur zijn, maar de steen staat er vaker om bekend een prachtige zachtroze tint te hebben. Het kan bijna niet missen: een edelstenen armbandje met rozenkwarts staat voor het hart en de liefde. Empathie, openheid en behulpzaamheid zijn dan ook kenmerken van deze steen met lieve uitstraling.
  • Amethist. Ook met deze soort steen ben je ongetwijfeld bekend: de prachtige paarse amethist. Deze soort edelsteen bevindt zich in gesteentes over een groot deel van de wereld. Vooral Zuid-Amerika en Zuid-Afrika staan erom bekend veel amethist te herbergen. De paarse kleur kan wat meer richting het witte trekken maar kan ook dieppaars zijn. Net als de jade heeft amethist een zuiverende werking op het lichaam maar wel op een specifiek vlak. Omdat het de bovenste chakra’s van het lichaam beïnvloedt, kan het positief inwerken op het zenuwstelsel. Sta je dus bloot aan stress wat tot hoofdpijn en slapeloosheid leidt, dan zou het dragen van een amethist yoga armbandje je kunnen helpen deze klachten te verminderen.

Naast jade, rozenkwarts en amethist zijn er nog veel meer voorbeelden van edelstenen armbandjes. Van bergkristal tot tijgeroog en van de jaspis tot de rhodoniet yoga armbandjes. Allen hebben zij hun unieke uitstraling en karakteristieken. Daarbij komt dat ook het slijpen en verwerken van de steentjes zelf kan verschillen. Zo zijn er steentjes die helemaal afgewerkt en afgevlakt zijn tot bolletjes. Aan de andere kant heb je edelstenen armbandjes die een ruwe afwerking hebben wat weer een pittigere uitstraling heeft. Ga eens op onderzoek uit en begin bij je behoefte: zijn er zaken die jij graag wilt uitstralen of waarvan je het je meer eigen zou willen maken? Edelstenen armbandjes kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Of focus je liever op het esthetische aspect van bijvoorbeeld kleur? Of vorm? Of het materiaal wat je een mooie glans vindt hebben? Ontdek welke stijl jouw persoonlijkheid het beste vormgeeft en waar jij kracht uit haalt. Een yoga armbandje is daarvoor een perfecte aanvullende accessoire!

Gratis verzending vanaf €40,-
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
90.000+ tevreden klanten
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.