Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Wij planten bomen voor een groene en gezonde aarde.

 width=

 

Trees for All

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom plant Trees for All bomen voor het leven. Voor mensen, dieren en natuur.

Trees for All bestaat al ruim 20 jaar. Ze planten bossen in Nederland en in het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of zij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en dat Trees for All betrouwbaar is.

 

Waarom actief in Nederland en in het buitenland?

Dat is een bewuste keuze. Het klimaatprobleem reikt immers verder dan onze eigen landgrenzen. Als we de opwarming van de aarde willen tegengaan, moeten we wereldwijd bos beschermen, herstellen en aanplanten. Ze vinden het ook heel belangrijk om de mensen te helpen die juist het hardst getroffen worden door de gevolgen van klimaatverandering. Daarom werken ze in Afrika, Azië en Latijns-Amerika altijd samen met de lokale bevolking zodat zij samen met Trees for All kunnen investeren in een betere toekomst.

 

Superyoga ♡ Trees for All

Als verkoper van yoga producten hebben we iedere dag wel met het milieu te maken. We laten onze producten produceren, kopen producten in en verkopen ze met trots aan onze klanten. Wij kiezen bewust voor een gezond milieu en streven er iedere dag naar om onze klanten een eerlijk product aan te bieden.

Ons assortiment is vrijwel volledig uit natuurlijke materialen vervaardigd. Katoen, linnen, hennep, natuurrubber, kurk, merino wol – zomaar een greep uit de materialen die wij gebruiken en biologisch afbreekbaar zijn. Maar ook tijdens de productie streven wij ernaar om zo min mogelijk van de natuur te vragen. Onze producten versturen wij zonder plastic, onze dozen zijn ook plasticvrij en het dichtplakken van de dozen doen wij met papieren tape.

Naast dat wij met onze producten een bijdrage willen leveren aan de gezondheid van de mens doen wij er alles aan om ook onze planeet gezonder te maken. Daarom zijn wij partner geworden van de organisatie Trees for All. Hiermee proberen we onze footprint te verkleinen, de aarde en de opslag hiervan te vergroenen. Wij planten bomen via het 1-2 programma, waarbij we één boom in Nederland en één boom in het buitenland planten. Bij iedere order die je vanaf nu bij Superyoga plaatst help je ons om de aarde groener en gezonder te maken. Geef jij de aarde ook een boom cadeau?

 

“Wij planten bomen voor het leven. Voor mens en natuur.”

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.