Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Extra brede en lange yogamatten

Filters

Yogamat extra breed en lang

Op zoek naar een extra brede én lange yogamat? Yogamatten zijn er in verschillenden soorten en maten, zo zijn er onder andere extra dikke, extra brede, extra lange en sticky matten te vinden. Iedere yogi en yogini heeft zijn of haar eigen behoefte en voorkeur voor een yogamat, waarbij wij je graag helpen de juiste keuze te maken. In sommige gevallen hangt je keuze af vaneen bepaalde yogastijl en in andere gevallen is het een persoonlijke voorkeur die de doorslag geeft voor een bepaald formaat. Op deze pagina vind je alle yogamatten die extra breed en extra lang zijn.

Een extra lange en brede yogamat is geschikt voor lange yoga beoefenaars en voor iedereen die een veilig gevoel wil ervaren tijdens het uitvoeren van zijn of haar practice. De specificatie ‘extra lang’ houdt in dat de matten 200 cm of langer zijn, waardoor je aan de voor- en achterkant niet van de mat raakt. De specificatie ‘extra breed’ verschilt per mat. Er zijn yogamatten die een klein stukje breder zijn en op ongeveer 66 cm uitkomen, daarnaast vind je ook matten die een breedte hebben van maar liefst 80 cm. Ideaal voor yoga beoefenaars die een zwaardere of bredere lichaamsbouw hebben of voor yogi en yogini’s die graag wat extra ruimte willen hebben.

 

Wat past bij jou?

Voor een optimale practice is het belangrijk het juiste formaat te kiezen. Hiermee creëer je voor jezelf een veilig en comfortabel gevoel en voer je je asana’s perfect uit. De extra brede en extra lange yogamatten kunnen gebruikt worden op verschillende ondergronden en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Geniet jarenlang van de mat die het beste bij jou past. Door het formaat van de extra brede en lange yogamatten raak je aan zowel de zijkant als de voor- en achterzijde niet van de mat.

 

Bewaaradvies

De matten van Manduka op deze pagina zijn 216 cm lang en 66 breed. Deze zijn een klein beetje breder dan de ‘standaard’ yogamatten, maar daarentegen extra lang. De studio premium matten zijn 200 cm lang en 80 cm breed.

Je kunt het beste de extra brede en extra lange yogamat liggend of hangend laten drogen. Rol de mat vervolgens stevig op door het liefst yogamat elastieken te gebruiken om de uiteinden van de mat. Zo zorg je ervoor dat de hoekjes niet gaan krullen omdat het formaat groter is dan die van een standaard yogamat.


Toch op zoek naar een andere yogamat?
» extra lange yogamat
» extra brede yogamat
» extra dikke yogamat
» sticky yogamat
» reis yogamat
» eco yogamat
» premium yogamat

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.