Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
50.000+ tevreden klanten

Yoga wiel oefeningen

 

Yoga wiel

Een yoga wiel is een yoga accessoire dat perfect aansluit bij iedereen die een veelzijdige practice wil uitvoeren of de flexibiliteit van zijn of haar lichaam wil verbeteren.

Ideale hulpstuk

Met een diameter van zo’n 32 centimeter is het yoga wiel het ideale hulpstuk om diepe buigingen en stretches te ondersteunen, de flexibiliteit van je lichaam te vergroten en meer uitdaging te bieden.

Voorkom blessures

Belangrijk om altijd voorop te stellen voordat je een yoga wiel gebruikt, is dat je nooit verder gaat dan je lichaam aangeeft. Buig niet te ver en luister goed naar je lichaam zodat je geen blessures oploopt.

 

Yoga wiel oefeningen
Met het yoga wiel kun je uiteenlopende oefeningen uitvoeren. Denk aan een aangepaste kindhouding, kleermakerzit of de vishouding. Allemaal houdingen waarbij een yoga wiel als ondersteuning, verlenging of verdieping kan dienen. Je kunt oneindig spelen en puzzelen, zodat de houdingen uitdagend blijven.

Flexibility is the key to stability.

 
Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
50.000+ tevreden klanten
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.