• Winkelmandje
€0,00
0

Reis yogamatten


Reis yogamat

Yoga kun je op veel verschillende plekken beoefenen: thuis, in de yoga studio maar ook op reis. Voor iedere gelegenheid en locatie bestaan speciale yogamatten die in alle behoeften voorzien zodat je je practice perfect kunt uitvoeren. Iedereen heeft een eigen behoefte en daarop spelen we graag in. Op deze pagina vind je reis yogamatten.

Een reis yogamat neem je gemakkelijk mee op stap. Of dit nu op vakantie is naar het verre buitenland, op een weekendje weg of een dagje op stap naar het bos, je reis yogamat gaat met je mee. De meeste reis yogamatten hebben een gunstig formaat om ze gemakkelijk mee te kunnen nemen. Ze zijn licht in gewicht (vaak rond een kilo) en niet dik met een dikte tussen de 1 en 3 mm.

 

Wat past bij jou?

Buitenshuis of op reis voer je je practice niet altijd op dezelfde ondergrond en onder dezelfde omstandigheden uit. Daarom is het fijn om een reis yogamat te hebben die betrouwbaar is en op meerdere ondergronden en in verschillende weertypen te gebruiken is. Zo voel je je altijd veilig en op je gemak.

 

Bewaaradvies

Reis yogamatjes zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn de stijlvol gekleurde Manduka eKO SuperLite matjes extra dun met 1,6 mm en kun je ze opvouwen waardoor ze gemakkelijk in een tas of koffer passen. De eigen merk reis yogamatten zijn 3 mm dik en kunnen niet worden opgevouwen maar moeten worden opgerold toch een kleine, dunne rol. Houd je mat stevig bij elkaar met yogamat elastieken zodat de mat tijdens het reizen niet beschadigt. Het voordeel van een reis yogamat is dat deze op veel verschillende ondergronden gebruikt kan worden zonder dat deze wegglijdt. Ga voorbereid op reis en kies voor een reis yogamat!


Toch op zoek naar een andere yogamat?
» extra brede yogamat
» extra lange yogamat
» extra brede én lange yogamat
» extra dikke yogamat
» sticky yogamat
» eco yogamat
» premium yogamat

Superyoga.nl is 1395 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,3/10