Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Webshop Keurmerk


Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste dingen tijdens het online winkelen.
Om onze bezoekers niet onaangenaam te verrassen, zetten wij ons te allen tijde in voor een zo goed mogelijke service en doen we er alles aan om de beste kwaliteit te leveren.

Superyoga.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Zo weet je dat je bij ons altijd veilig kunt winkelen. Bij webshops die het logo van Stichting Webshop Keurmerk voeren, weet je zeker:

 - dat je veilig kunt betalen
 - bij welk bedrijf je winkelt
 - dat je privacy gewaarborgd is
 - dat je kunt terugvallen op onafhankelijke geschillenbemiddeling
 - de Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
 - dat je een bedenktijd van 14 dagen hebt in plaats van de wettelijke 7 dagen

Met andere woorden, je weet zeker dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen bij Superyoga.nl.


Toch een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als je toch een klacht hebt over onze producten of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt ons altijd een mail sturen via [email protected]. We zullen je klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden via deze link. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.