• Winkelmandje
€0,00
0

Yoga dekens


Op zoek naar een yoga deken? Bestel eenvoudig en voordelig bij Superyoga.nl ✓ Snelle levering ✓ A-merk producten ✓ Webshop keurmerk.

 

Yoga dekens

Je kunt op heel veel verschillende plekken je yoga practice beoefenen: in de studio, in de sportschool, thuis, in de buitenlucht, op reis, ga zo maar door. Soms kan het voorkomen dat je voor of na een sessie behoefte hebt aan extra warmte. Bijvoorbeeld als je op vakantie in de schemering een ontspannende yogasessie volgt waarbij de temperatuur snel afneemt. Of als je een zware sessie achter de rug hebt waarbij je lichaamstemperatuur flink is gestegen, en niet te snel wilt afkoelen. Met een yoga deken zorg je goed voor je lichaam en zorg je ervoor dat je het niet koud krijgt.

 

Warm én handig

Niet alleen voor yogasessies maar ook voor tijdens het mediteren komt een yoga deken heel goed van pas. Met de deken sluit je jezelf gemakkelijk af van de omgeving waardoor je je een stuk beter kunt concentreren wat je meditatie ten goede komt. Tijdens het mediteren ben je niet veel in beweging waardoor je lichaam tevens profiteert van de extra warmte. Met de deken bescherm je jezelf tegen tocht en optrekkende kou vanaf de grond. In combinatie met een meditatiekussen of een paar yoga sokken heb jij het heerlijk warm tijdens je ontspannende sessie!

 

Op reis

Als je op reis of op vakantie gaat dan kun je niet altijd evenveel spullen meenemen in je koffer of in je backpack als je van plan bent om rond te gaan trekken. Toch is het heel erg fijn als je altijd je vertrouwde yoga items bij je hebt om bij te komen na een drukke dag of juist om extra tot rust te komen. Een grote yogamat kun je meestal niet makkelijk vervoeren waardoor je al gauw uitwijkt naar alternatieve producten. Heb jij je travelkit al samengesteld? Een yoga deken hoort hier natuurlijk bij, net als een yoga handdoek en een opvouwbare reis yogamat van Manduka!

 

Een heerlijk formaat

Een yoga deken moet ruim van formaat zijn en zacht aanvoelen. De yoga dekens die we bij Superyoga.nl verkopen zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een optimaal en comfortabel gevoel tijdens iedere sessie. Dankzij de grote formaten van de yoga dekens kun je ze op verschillende manieren toepassen en komt het deken altijd van pas. Ook buiten je yogasessie om kan de deken goed van pas komen als je bijvoorbeeld een avond op het terras zit of een lange avondwandeling maakt.

Superyoga.nl is 1350 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,2/10