Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Edelstenen kopen

Filters

Edelstenen en kristallen zijn al miljoenen jaar oud. Ze bestaan uit natuurlijke mineralen met ieder een unieke structuur. Dat ze bijzonder zijn, is bij de meeste mensen wel duidelijk en de groeiende belangstelling voor mooie edelstenen en kristallen zoals rozenkwarts, amethist en bergkristal bevestigt dat. Dat ze bijzonder zijn is één ding maar weet je ook waar voor je ze kunt gebruiken? Je koopt edelstenen niet alleen ter decoratie in huis maar ook voor het inzetten tijdens het mediteren. Reset je energie en verbeter je flow met deze fascinerende stenen.

 

Hoge en lage vibraties

We bestaan allemaal uit energie, iedereen en elk ding vibreert op zijn of haar eigen golflengte. Als je energiek bent, goed in je vel zit en gelukkige gevoelens hebt dan zend je hoge vibraties uit. Als je moe, misschien zelfs opgebrand bent of depressieve gevoelens hebt dan zend je lage vibraties uit. Gelukkig is energie erg veranderlijk waardoor negativiteit in een kort ogenblik kan worden omgebogen naar positiviteit. Dat gebeurt niet zomaar, vaak moet er iets in beweging komen waardoor dat in gang wordt gezet. Denk maar aan jezelf, wanneer je je rot voelt en een eindje gaat wandelen in de natuur kan je humeur al snel omslaan en kom je met een vrolijk gevoel weer thuis. Edelstenen en kristallen kunnen dat zelfde veroorzaken. Je koopt de edelstenen niet alleen specifiek om ze in te zetten tijdens het mediteren, wanneer je de stenen thuis ter decoratie neerlegt kan dat de sfeer in de omgeving mede beïnvloeden.

 

Krachtige edelstenen en kristallen

Edelstenen en kristallen zijn krachtig, ze hebben invloed op de omgeving en spelen in op jouw energie. Ze versterken goede vibraties, zodat je straalt en je energiek voelt. Daarnaast zuiveren edelstenen en kristallen lage vibraties en geven ze het inzicht om los te laten wat je niet meer nodig hebt en geven ze het overzicht om toe te werken naar nieuwe doelen. Als je edelstenen en kristallen koopt met deze gedachten in het achterhoofd dan weet je hoeveel toegevoegde waarde de bijzondere stenen kunnen bieden.

 

Bekende krachtpatsers

Rozenkwarts, amethist en bergkristal behoren bij de populaire stenen en dat is niet alleen vanwege hun mooie uiterlijk. Rozenkwartsen zorgen voor harmonie, rust en meer zelfcompassie. Ze kalmeren en helpen je aan meer zelfliefde en de liefde in anderen te zien. Amethisten helpen je in een zoektocht naar meer rust en ontspanning. De amethist past bij het zevende chakra, het kruinchakra. Het denken en begrijpen staat centraal bij dit chakra en de edelsteen kan hier de juiste hulp bieden. Bergkristal is in feite een loepzuivere spiegel die energie zuivert en andere edelstenen en kristallen versterkt. Houd de unieke eigenschappen goed in gedachten wanneer je edelstenen koopt.

Tezamen vormen deze drie stenen en kristallen de gouden driehoek. De combinatie aan stenen brengt een positieve energiestroom van balans, ontspanning en liefde op gang.

 

Vormen en maten

Edelstenen en kristallen zijn er in eindeloos veel vormen en maten. Alle unieke eigenschappen zorgen samen voor het uiterlijk en de uitstraling. Stenen bestaan in punten, clusters, bollen, piramides, eivormen, staven en geodes. Iedere vorm heeft zijn eigenschappen, zo geven de stenen in de vorm van een ei rust. Je kunt ze in je handen nemen om spanning te verlichten of om meer focus te verkrijgen. Piramides helpen je aan energie en worden gebruikt om energie een richting te geven. De ruwe edelstenen die wij verkopen werken zoals speakers werken voor geluid: ze versterken energie en stralen die uit. Bovendien hebben ze een reinigende werking.

De formaten lopen zo erg uit een dat we ons beperken tot de formaten die wij aanbieden in de webshop. Bij ons vind je edelstenen en kristallen van ± 1 x 1 cm tot ± 3,5 x 4 cm. Edelstenen en kristallen kopen doe je bij ons veilig. Per product staat precies uitgelegd hoe het werkt en waarvoor je betaalt.

 

Edelstenen en kristallen kopen

Edelstenen en kristallen koop je op gevoel, je bekijkt de afbeeldingen en beslist op basis van de afbeeldingen of de stenen bij je passen. De stenen die je bij ons in de shop vindt zijn gevonden in Zuid Afrika en Brazilië. Ze zijn 100% echt, puur en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Je krijgt de stenen die je koopt in een handzaam zakje. Bij binnenkomst raden we aan om de edelstenen en kristallen onder een koude stroom water af te spoelen en op een lap van natuurlijk materiaal of een schone theedoek te laten drogen. Zo ontlaad je de stenen en begin je met een frisse start.

 

Opladen en onderhouden

Laat de edelstenen en kristallen nooit in het directe felle zonlicht drogen, met name de rozenkwarts en amethist kunnen verkleuren. Als je de stenen graag wilt opladen, gebruik dan het licht van de maan, het liefst dat van de volle maan. Dit is voldoende om er een tijdje tegenaan te kunnen. Als je merkt dat de stenen hun kracht verliezen of als je de krachtpatsertjes stoffig vindt worden dan herhaal je het ontlaadritueel van hierboven naar hoe vaak je dat nodig vindt. Edelstenen kopen doe je voor het leven, de stenen gaan bij het juiste onderhoud en gebruik niet achteruit en blijven hun bijzondere waarde houden.

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.