Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Verzenden

Bij Superyoga profiteer je van een snelle én duurzame levering

We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis of op het werk af te leveren. Behalve een snelle levering vinden we het ook belangrijk dat de levering op een zo duurzaam mogelijke manier plaatsvindt. Daarom hebben we gekozen voor PostNL als logistieke partner die je pakketje van deur tot deur bezorgt met nul CO². Verderop op deze pagina leggen we hierover meer uit.

Ook helpen we je graag met een snelle afhandeling van je retourzending.

Bezorgtijden Nederland


We beloven 'voor 22:00 besteld, direct verzonden', dit betekent dat we je bestelling dezelfde dag nog overleveren aan PostNL als je vóór 22:00 uur hebt besteld en betaald. Doe je dit na 22:00 uur, dan leveren we je bestelling de volgende dag over aan PostNL. De bezorging is als volgt als je bestelt vóór 22:00 uur op de genoemde dag:

Besteld op Leverdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag
Grote bestellingen


Heb je een bestelling bestaande uit veel producten geplaatst voor bijvoorbeeld het inrichten van je yoga studio? Reken dan op een iets langere verzendtijd afhankelijk van de drukte in ons magazijn. Indien mogelijk versturen we je bestelling gewoon volgens de belofte die we op deze pagina doen, maar als het erg druk is dan zoeken we een geschikt moment om je bestelling met zorg te versturen in de dagen daarna. Uiteraard geven we dit netjes aan je door of stemmen we met je af wanneer je de bestelling wilt ontvangen.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde manier van afleveren? Geef dit dan gerust aan ons door zodat we hiermee rekening kunnen houden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je pakket(ten) op een alternatief adres te laten bezorgen of op een dag die voor jou of je bedrijf het beste uitkomt.

Wil je meer weten over het plaatsen van een grote bestelling voor je yogastudio en het ontvangen van korting op je bestelling? Bekijk dan deze pagina.

Je bestelling volgen


Na je aankoop houden we je gedurende de reis van je pakketje op de hoogte. Dit werkt als volgt:


Factuur
Direct na aankoop ontvang je op het opgegeven e-mailadres een aankoopbevestiging met de factuur van je aankoop in de bijlage.


Track & Trace
Nadat we je bestelling hebben ingepakt, ontvang je een verzendbevestiging met daarin de track & trace link waarmee je je pakketje kunt volgen.

Verzendkosten


Nederland

Is het totale bedrag van je bestelling hoger dan €50? Dan is de verzending gratis. Onder de €50 bedragen de verzendkosten €4,95 voor een pakketzending en €3,95 voor een brievenbuszending. Let op: dit geldt uitsluitend voor bestellingen binnen Nederland.


België & Duitsland

Bestel je vanuit België? Dan zijn de verzendkosten €5,95 als je onder de €50 bestelt. Boven de €50 profiteer je van gratis verzending. Bestel je vanuit Duitsland? Dan zijn de verzendkosten €9,95 als je onder de €75 bestelt. Boven de €75 profiteer je van gratis verzending.

 

Overige EU landen

Per EU-land kunnen de verzend- en retourkosten verschillen. In de hierna volgende overzichtjes kun je de tarieven per EU land opzoeken.

* Lokale kosten = je bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van je pakket via een lokaal postkantoor. Wij kunnen je helaas geen retouretiket aanbieden. We boeken het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen naar je terug zodra de retourzending in goede staat door ons is ontvangen.

Verzending EU landen


Levering in Verzenden Retour
Bulgarije €27,50 lokaal*
Denemarken €15,00 lokaal*
Estland €27,50 €26,00
Finland €20,00 €20,75
Frankrijk €15,00 €14,25
Griekenland €27,50 €25,25
Hongarije €20,00 lokaal*
Ierland €20,00 €21,00
Italië €15,00 €24,50
Letland €27,50 lokaal*
Litouwen €27,50 lokaal*
Verzending EU landen


Levering in Verzenden Retour
Luxemburg €15,00 €13,50
Oostenrijk €7,95 €14,25
Polen €20,00 lokaal*
Portugal €20,00 lokaal*
Roemenië €27,50 lokaal*
Slovenië €20,00 €20,25
Slowakije €20,00 €19,25
Spanje €15,00 €23,75
Tsjechië €20,00 €16,00
Zweden €20,00 lokaal*
Een duurzame manier van verzenden

Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Of je nu een groot pakket of een klein pakketje ontvangt. De bezorging van de pakketten gebeurt op een duurzame manier waarbij de uitstoot minimaal is. Wil je weten hoe dit gebeurt?

• Er wordt geen onnodig 'lucht' vervoerd door passende verpakkingen.

• Er worden duurzame brandstoffen gebruikt zoals hernieuwde diesel en BIO-LNG.

• EU zendingen worden met duurzame vrachtwagens bezorgd en niet per luchtvracht.

• In de sorteercentra van PostNL worden de pakketten emissievrij gesorteerd.

• De laatste kilometers van de bezorging vinden vrijwel altijd emissievrij plaats, via een elektrisch voertuig of simpelweg met de fiets!

• Via stadshubs worden pakketten per stad eerst verzameld waardoor onnodig verkeer wordt voorkomen.

• Met behulp van pakketkluizen-aan-huis kunnen steeds meer pakketten bij de eerste bezorgpoging worden bezorgd.


Webshop Keurmerk

We zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk zodat jij altijd verzekerd bent van veilig winkelen. Meer weten? Bekijk dan deze pagina.

De onderstaande informatie komt voort uit de nieuwste regelgeving sinds 1 juli 2018 die we hebben ontvangen van Webshop Keurmerk.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.