• Gratis verzending vanaf €40
  • Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 60.000+ tevreden klanten

Verzenden en retourneren

Bij Superyoga.nl profiteer je van een snelle levering. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis of op het werk af te leveren.

 

Bezorgtijden Nederland

We beloven 'voor 17:00 besteld, direct verzonden', dit betekent dat we je bestelling dezelfde dag nog overleveren aan PostNL als je vóór 17:00 uur hebt besteld en betaald. Doe je dit na 17:00 uur, dan leveren we je bestelling de volgende dag over aan PostNL. De bezorging is als volgt:

 Besteld vóór 17:00 uur op:   Leverdag
 Maandag  Dinsdag
 Dinsdag  Woensdag
 Woensdag  Donderdag 
 Donderdag  Vrijdag
 Vrijdag  Zaterdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

 

Aangepaste levertijden rondom feestdagen

In april en mei gelden tijdens de feestdagen met Hemelvaartsdag en Koningsdag aangepaste levertijden. Deze levertijden gelden voor zowel Nederlandse als Belgische bestellingen.

  • Bestel je tussen vrijdag 23 april 17:00 uur en maandag 26 april 16:59 uur? Dan versturen we je bestelling op maandag 26 april zodat je deze op woensdag 28 april kunt ontvangen.
  • Bestel je tussen maandag 26 april 17:00 uur en woensdag 26 april 16:59 uur? Dan versturen we je bestelling op woensdag 26 april zodat je deze op donderdag 29 april kunt ontvangen.
  • Bestel je tussen dinsdag 11 mei 17:00 uur en woensdag 12 mei 16:59 uur? Dan versturen we je bestelling op woensdag 12 mei zodat je deze op vrijdag 14 mei kunt ontvangen.
  • Bestel je tussen woensdag 12 mei 17:00 uur en vrijdag 14 mei 16:59 uur? Dan versturen we je bestelling op vrijdag 14 mei zodat je deze op zaterdag 15 mei kunt ontvangen.
  • Tijdens Pinksteren geldt er geen aangepaste levertijd.

 

Grote bestellingen

Heb je een grotere bestelling geplaatst voor bijvoorbeeld het inrichten van je yoga studio? Reken dan op een iets langere verzendtijd afhankelijk van de drukte in ons magazijn. Indien mogelijk versturen we je bestelling gewoon volgens bovenstaande belofte, maar als het erg druk is dan zoeken we een geschikt moment om je bestelling met zorg te versturen in de dagen daarna. Uiteraard geven we dit netjes aan je door of stemmen we met je af wanneer je de bestelling wilt ontvangen.

 

Verzendkosten Nederland

Is het totale bedrag van je bestelling hoger dan €40? Dan is de verzending gratis.
Onder de €40 bedragen de verzendkosten €3,95. Let op: dit geldt uitsluitend voor bestellingen binnen Nederland.

 

Verzendkosten België

Bestel je vanuit België? Dan zijn de verzendkosten €5,95 als je onder de €40 bestelt. Boven de €40 profiteer je van gratis verzending.

 

Verzending overige landen EU

Ook vanuit Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Portugal, Spanje en Engeland kun je gewoon bij ons bestellen. De verzendkosten hiervoor zijn €17,50. Wil je vanuit een ander EU land bij ons een bestelling plaatsen? Dat mag, maar we kunnen helaas (nog) niet in jouw land bezorgen. Kies daarom een land waar we wel bezorgen om je bestelling op te halen.

 

Je bestelling volgen

Om het zo transparant mogelijk voor je te maken, houden we je nadat je de aankoop hebt voltooid gedurende het gehele proces op de hoogte van je bestelling. Dit werkt als volgt:

 

 Je bestelling:   Je ontvangt:
 Is overgeleverd aan PostNL  De verzendbevestiging
 Is overgeleverd aan PostNL   De verzendbevestiging
 + Track & Trace bevestiging

 

Defect product

Heb je een defect product ontvangen of is je product beschadigd? Stuur ons dan een foto mee van het defect of de schade zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen met een oplossing.

 

Retourneren

Wij hanteren een bedenktermijn van 14 dagen. Dit betekent dat je je product binnen 14 dagen naar ons mag terugsturen als je niet tevreden bent met je aankoop. Het product moet in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd worden teruggestuurd. Wij beoordelen de retourzending en als deze niet (meer) in goede staat verkeert, nemen we deze niet in behandeling. Wil je een product retourneren, neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij helpen je dan met de verdere instructies. Bij het retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. De retourkosten bedragen €4,95 per geretourneerd pakket en €3,95 per brievenbuszending in Nederland en €11,50 in België. De retourkosten voor Belgische klanten liggen zo hoog omdat de Belgische postbedrijven andere tarieven hanteren die wij niet kunnen beïnvloeden. Door een retourzending lokaal af te rekenen in plaats van via ons systeem, kun je in de meeste gevallen een voordeliger tarief krijgen.

Manduka

Manduka staat voor kwaliteit. Het is een welbekende producent van yoga artikelen waarbij kwaliteit en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Het merk geeft levenslange fabrieksgarantie op de Black Mat® PRO and PROlite yoga matten. Wat houdt levenslange fabrieksgarantie in? Lees meer over levenslange garantie op de website van Manduka.Als je vragen hebt over een retourzending, neem dan contact met ons op via [email protected].

 

Keurmerk

Superyoga.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk. De onderstaande informatie komt voort uit de nieuwste regelgeving sinds 1 juli 2018 die we hebben ontvangen van Webshop Keurmerk.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
60.000+ tevreden klanten
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.