Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Yoga lessen

Yoga lessen en cursussen

Je wilt beginnen met yoga, je bent net begonnen of je hebt al ervaring met yoga maar je zoekt een fijne oplossing om yoga lessen te kunnen volgen zonder dat je een duur abonnement bij de yogastudio of sportschool hoeft af te sluiten. Met alle technologie van vandaag de dag is het makkelijker dan ooit om je eigen yoga oefeningen voor thuis op je scherm te volgen zodat je altijd en overal aan de slag kunt. Yoga was nog nooit zo toegankelijk!

 

Volledige begeleiding

Als je met iets nieuws begint of ruimte in je leven wilt maken voor een nieuw onderdeel zoals yoga dan is het fijn om de nodige zekerheid te hebben en te kunnen vertrouwen op een complete aanpak. Zelf op zoek gaan naar losse video’s, af en toe een les volgen op locatie en zelf een practice samenstellen is niet voor iedereen fijn omdat er structuur en houvast ontbreekt. Door het kiezen voor een online yoga cursus of series yoga lessen creëer je structuur die je op je eigen manier kunt invullen. Op Superyoga bieden we alleen yoga cursussen en lessen aan waarvan wij vinden dat ze betrouwbaar en voor iedereen toegankelijk zijn en geen beperkingen hebben. Je kunt kiezen uit vaste toegang waarbij je iedere dag, week en maand toegang hebt tot je eigen portaal en meditatie en yoga oefeningen voor thuis kunt uitzoeken die bij je passen. Je kunt ook kiezen uit een specifieke yoga cursus of les als je bijvoorbeeld behoefte hebt om meer te leren over mediteren, Yoga Nidra, yoga ademhaling of tal van andere onderwerpen. Je weet altijd zeker: je wordt vanaf de eerste tot de laatste les volledig begeleid zodat je niet hoeft te twijfelen of je iets wel of niet goed doet én voldoende motivatie houdt om door te gaan!

 

Yoga oefeningen voor beginners

Als je nog niet veel ervaring hebt met yoga, dan is het best een stap om je meteen aan te melden bij een yogaklas. Misschien twijfel je over yoga of het wel bij je past, misschien ben je onzeker over je kunnen. Als je net begonnen bent dan kunnen yoga oefeningen voor thuis de ideale uitkomst bieden. Je kiest een les die jou het meest aanspreekt, zet deze op pauze of spoelt hem terug als iets te snel gaat en je kunt hem zo vaak herhalen als je zelf wilt. Op deze manier kun je verschillende yogastijlen, maar ook aangrenzende onderwerpen zoals mediteren en bewust ademhalen uitproberen. Na verloop van tijd kom je erachter wat bij jou past en kun je je favoriete yoga lessen intensiveren of wisselen. Door de diversiteit aan online yoga mogelijkheden kun je altijd yoga oefeningen voor beginners vinden, maar ook voor gevorderden.

 

Yoga thuis of in een klas?

Yoga thuis beoefenen, biedt een hele andere ervaring dan yoga in een yoga studio of sportschool beoefenen. Allebei hebben voordelen waarbij je zelf het beste kunt afwegen wat belangrijk voor je is. Yoga thuis beoefenen biedt de vrijheid om je eigen tempo, niveau en omgeving uit te kiezen waarbij je weet dat je alleen met jezelf bent en er dus niemand naar je kijkt. Je kiest een ruimte uit waar jij je het beste voelt, zet je eigen muziek op en kiest voor een eigen temperatuur. De docenten uit de online yoga lessen begeleiden je en je kunt op ieder gewenst moment op pauze drukken als het te snel gaat of als je iets niet goed begrepen hebt. Jouw practice, jouw tempo!

Een yoga klas in de studio of sportschool biedt een andere ervaring: je kunt vragen stellen aan de docent, leren van anderen om je heen en je kunt nieuwe mensen leren kennen die misschien wel hele mooie tips voor je hebben. Sommigen vinden het gevoel van samen zijn en gezamenlijk yoga beoefenen belangrijk, anderen juist weer niet.

 

Yoga online: altijd en overal

Een groot voordeel van yoga online volgen, is dat je op ieder moment en op iedere locatie je lessen kunt volgen en oefeningen kunt uitvoeren. Op je telefoon, tablet of laptop open je ook op vakantie een fijne yoga cursus of les en ben je altijd verzekerd van een betrouwbare yoga basis. Je kunt natuurlijk ook je eigen practice opbouwen en deze zonder online yoga les uitvoeren op vakantie of elders, maar dit is vaak (nog) niet weggelegd voor beginnende yogi’s. Vind je het fijn om je yoga les in de ochtend te volgen? Dan is de begeleiding van de docent in de online les een mooie manier om je dag te beginnen. De rustgevende uitleg en positieve woorden van de docent dragen bij aan je geluk van de dag!

 

Verschillende stijlen uitproberen

Of je nu net begonnen bent of al een tijd lang yoga doet, er zijn maar weinig personen die alle stijlen uitvoerig hebben geprobeerd. Als je toegang hebt tot een online platform waar je via online yoga lessen meerdere yogastijlen kunt uitproberen, heb je de mogelijkheid om jouw yogastijl te vinden. Dit is een stuk makkelijker dan het uitproberen van (veel) verschillende stijlen bij een yoga studio of sportschool omdat veel studio’s en sportscholen vaak maar enkele stijlen aanbieden waardoor je meerdere studio’s of sportscholen moet afgaan om een goed beeld te kunnen vormen van verschillende yogastijlen. Helemaal als je ook wilt ervaren of aangrenzende stijlen zoals mediteren goed bij je passen, is het erg makkelijk om via een online platform kennis te maken met deze stijlen. Heb je uiteindelijk een stijl gevonden die bij jou past en heb je het idee dat je een niveau verder wilt dan de yoga cursus of yoga lessen die je volgt? Dan is het moment aangebroken om eens op zoek te gaan naar een yoga studio die gespecialiseerd is in de stijl die jij volgt. Zo combineer je het beste van twee werelden met elkaar!

 

Combineren

Het combineren van yoga online en yoga in de studio is niet alleen nuttig als je naar een nieuw niveau wilt groeien, maar kan ook fijn zijn als vaste combinatie omdat je bijvoorbeeld niet altijd kunt op de tijden dat de yoga lessen worden gegeven in de studio, of omdat je per les betaalt en de kosten flink oplopen als je meerdere keren yoga wilt volgen per week. Af en toe les krijgen van een ervaren docent en deze ervaring toepassen op je eigen practice en je yoga oefeningen voor thuis uitbreiden vormt een hele fijne combinatie om yoga altijd onderdeel te laten zijn van je leven en altijd verzekerd te zijn van een goede balans.

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.