• Winkelmandje
€0,00
0

Extra brede yogamatten


Yogamat extra breed

Yogamatten zijn er in verschillende soorten en maten zodat iedere yogi en yogini een geschikte mat kan uitkiezen voor het uitvoeren van zijn of haar practice. Iedereen heeft een eigen behoefte en daarop spelen we graag in. Op deze pagina vind je yogamatten die extra breed zijn.

Met een yogamat die extra breed is, kun je met een gerust hart al je oefeningen uitvoeren zonder bang te hoeven zijn dat je naast je mat raakt. De ‘yogamat extra breed’ is er in twee categorieën: een klein stukje extra breedte waardoor de mat uitkomt op zo’n 66 cm breed, en een flink stuk extra breedte waardoor de mat uitkomt op 80 cm breed. De matten van 80 cm breed zijn ideaal voor mensen met een bredere of zwaardere lichaamsbouw om vrijuit yoga te beoefenen.

 

Wat past bij jou?

Op een yogamat, extra breed, extra lang, extra dik of van een normaal formaat, moet je je veilig en comfortabel voelen. Kies daarom het juiste formaat uit en geniet jarenlang van de mat die bij jou past. De meeste matjes van een breder of langer formaat zijn ook dikker waardoor je dubbel profiteert van meer comfort. De extra dikte zorgt ervoor dat je stabieler op je mat staat en de breedte geeft je alle nodige bewegingsruimte.

 

Bewaaradvies

De yogamat extra breed vind je zowel van Manduka als van ons eigen merk. Bij Manduka komt de breedte uit op 66 cm, bij ons eigen merk is dit 80 cm. Let bij het bewaren van een extra brede yogamat op dat je de mat neerlegt op ophangt en het liefst stevig opgerold bewaart door yogamat elastieken om de uiteinden van de mat te binden. Zo zorg je ervoor dat de hoekjes niet gaan krullen omdat het oppervlak van de mat groter is dan bij een standaard formaat.


Toch op zoek naar een andere yogamat?
» extra lange yogamat
» extra brede én lange yogamat
» extra dikke yogamat
» sticky yogamat
» reis yogamat
» eco yogamat
» premium yogamat

Superyoga.nl is 1408 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,3/10