• Winkelmandje
€0,00
0

Privacy en veiligheid

Bij Superyoga.nl vinden we privacy belangrijk. Daarom hebben we de hieronder ons privacy beleid in begrijpelijke taal uiteen gezet. Dit privacy beleid geldt voor ieder websitebezoek, iedere transactie en iedere overeenkomst op Superyoga.nl en is niet van toepassing op websites van derden waar wij naartoe linken.

Persoonsgegevens 
Persoonsgegevens zijn persoonlijke gegevens zoals je naam, adres of e-mailadres die je aan ons verstrekt. Bij het doen van een aankoop op Superyoga.nl word je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen zoals je naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om de betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om je bestelling af te handelen.

Bij het verwerken van persoonsgegevens geldt dat alleen de gegevens gebruikt worden die jij zelf actief achtergelaten hebt op Superyoga.nl. Wij stellen persoonsgegevens nooit aan derden ter beschikking, met uitzondering van partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst. Persoonsgegevens worden nooit voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt, namelijk het uitvoeren van de overeenkomst.

Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) 
Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen. De WBP is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites. Dit betekent dat ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard en gebruikt, onder deze wet vallen. 

Verwijdering persoonsgegevens 
Indien gewenst, kun je op ieder moment je persoonsgegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen. Je kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar info@superyoga.nl.

Cookies
Superyoga.nl gebruikt cookies om instellingen te onthouden die betrekking hebben op jouw bezoek. Daarnaast gebruiken wij cookies om onze webwinkel te verbeteren en bezoekers op het juiste moment de juiste teksten en inhoud op onze website te laten zien. Cookies worden gebruikt door bijna alle websites ter wereld en zijn ongevaarlijk voor je computer. Een cookie is een klein bestandje dat wij plaatsen op je computer. In dit bestandje kunnen wij instellingen en gegevens opslaan. Zonder dit cookie kunnen wij geen instellingen onthouden en de inhoud van je winkelwagen niet onthouden wanneer je op een later moment terugkomt op onze website. Doordat wij deze instellingen onthouden, wordt het winkelen op Superyoga.nl een stuk eenvoudiger, gebruikersvriendelijker en betrouwbaarder.

Cookies zijn voor ons van groot belang om Superyoga.nl goed te laten functioneren en voor jou om zonder problemen een veilige aankoop te kunnen doen. Sommige cookies zijn essentieel voor het bieden van de winkelwagen functionaliteit, maar ook de cookies van Google Analytics zijn voor ons erg belangrijk. Zonder de data die wij verzamelen uit de anonieme input van al onze bezoekers, hebben wij geen beeld van wat onze bezoekers doen waardoor we de website niet kunnen aanpassen aan de behoefte van onze bezoekers.

Hieronder volgt een overzicht van de cookies die wij gebruiken:

Cookie Het nut van deze cookies Niet wenselijk?
Google Analytics Via Google Analytics, een statistiekenpakket van Google, verzamelen wij anonieme gegevens over het surfgedrag van bezoekers op Superyoga.nl. Het gaat om gegevens over onze website en niet over jou als persoon. Voorbeelden gegevens die wij via Google Analytics verzamelen: welke pagina’s worden bezocht, hoe lang wordt een pagina bezocht en via welke bron ben je bij ons terecht gekomen. Deze gegevens geven inzicht in het gedrag van bezoekers op Superyoga.nl waardoor wij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over het wijzigen van webpagina´s op de website. Je kunt dit vergelijken met een winkelier die zijn schappen op een bepaalde manier inricht op basis van het gedrag van bezoekers in de winkel. Als je niet wilt dat we je surfgedrag bijhouden dan kun je via de website van Google een browser plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die je bezoekt, dus niet alleen voor superyoga.nl. Je kunt de plugin hier downloaden.
Google Adwords Op het internet zijn veel websites aangesloten bij het partnernetwerk van Google. Deze websites stellen ruimte tot de beschikking van Google voor advertenties uit het Google netwerk. Als je Superyoga.nl bezoekt, wordt een cookie geplaatst die door Google kan worden gebruikt om je advertenties te tonen die aansluiten bij je interesses. Het kan dus voorkomen dat Google je, vanwege het cookie, een advertentie van Superyoga.nl laat zien. Zonder het cookie had je ook een advertentie gezien, maar dan een willekeurige en niet op basis van je interesses.
 
Meer informatie over het uitschakelen van advertenties op basis van je interesses vind je op deze pagina.
Winkelwagen  De winkelwagen-cookie onthoudt welke producten je hebt toegevoegd in je winkelwagen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelwagen stoppen. Dit is een essentieel cookie. Zonder deze cookie functioneert de webwinkel niet meer volledig.


Superyoga.nl is 913 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,1/10