• Winkelmandje
€0,00
0

Yogatassen


Yogatassen

Als je (veelvuldig) buitenshuis yoga beoefent, is een yogatas een onmisbare accessoire. Behalve je yogamat kun je hierin nog meer spullen vervoeren die je nodig hebt tijdens je workout. Door de vorm van een yogamat, kun je deze meestal niet in een gewone sporttas vervoeren maar heb je een speciale yogatas nodig. Door je yogamat in een yogatas te vervoeren, houd je de mat overigens netjes waardoor je deze langdurig kunt gebruiken. Ook handig als het regent, dan blijft je mat droog en kun je direct van start bij aankomst!

 

Verschillende soorten

Er bestaan verschillende soorten yoga accessoires waarmee je je yogamat kunt vervoeren. Je kunt behalve voor een tas ook kiezen voor een Go Play draagband waarbij je je mat gemakkelijk op je rug kunt vervoeren. Je kunt ook kiezen voor een tas waar precies een yogamat in past en eventueel één accessoire. Heb je geen accessoires nodig of vervoer je deze op een andere manier? Dan is een yogamat drager de ideale ‘yogatas’ voor jou. Een yogamat drager beschikt over één of enkele riemen die je om de mat bevestigt waardoor je deze op je rug op over je schouder kunt vervoeren. Wil je ook een meditatiekussen met je meedragen? De meditatiekussens beschikken over een handige draagband aan de zijkant van het kussen waardoor je deze niet in een tas hoeft te stoppen om te vervoeren. Met de tas op je rug en het kussen in je hand ben jij ready to go!

 

Accessoires

Door het gebruiken van een yogatas kun je verschillende accessoiren vervoeren die je nodig hebt tijdens je workout, zoals een yoga blok of een paar yoga sokken. De luxere yogatassen bieden aan de binnenkant van de tas ruimte voor het opbergen van persoonlijke eigendommen zoals sleutels, geld of een telefoon. Daarnaast kun je je handdoek, een brick en een waterfles kwijt in een yogatas. Erg handig als je alle spullen bij elkaar wilt houden.

 

Trendy

Een leuke yogatas of drager is behalve handig ook nog eens super hip waardoor je stijlvol over straat gaat! Je kunt de kleur van de tas matchen met de kleur van je yogamat en eventueel je yoga handdoek.

Superyoga.nl is 1350 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,2/10