Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Betaalmethoden

Betalen moet makkelijk en veilig zijn. Daarom werken we samen met betalingsprovider Buckaroo. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL


Met iDEAL betaal je veilig via internetbankieren via je eigen bank. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Je wordt vanuit de betaalomgeving op Superyoga.nl doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de betaling. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Creditcard


Je kunt bij Superyoga betalen met je MasterCard, VISA of Maestro creditcard. Je vult je persoonlijke gegevens via een beveiligde verbinding van onze betaalpartner Buckaroo in zodat je geen risico loopt en wij nooit inzicht hebben in je kaartgegevens. We verwerken creditcard betalingen razendsnel waardoor we je bestelling direct naar je kunnen opsturen. De data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Voor het betalen met je creditcard rekenen we geen extra kosten.

PayPal


PayPal is een online betaalservice waarmee op veel plekken kunt betalen. PayPal is gekoppeld aan een creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening. Als je via PayPal betaalt, gebruik dan het e-mailadres [email protected]. Bekijk de website van PayPal voor meer informatie.

Bancontact


Ook als Belgische klant ben je bij Superyoga welkom. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om te betalen via Bancontact. Met Bancontact reken je op een veilige en vooral vertrouwde en snelle manier je gewenste producten af. Betalen via Bancontact levert geen extra kosten op en je hoeft geen account aan te maken om te kunnen betalen. Het voordeel is dat je betaling direct bij ons binnenkomt en dat we je producten direct kunnen verzenden.

Klarna


Klarna voert voor Superyoga het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna app kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen. In de online omgeving Klarna kun je jouw betaaloverzichten beheren. Klarna houdt je op de hoogte wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je je bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna.

Wil je een bestelling retourneren of is er een andere reden waardoor je je betaling wilt pauzeren? Regel dit dan zelf met de Klarna app zodat je altijd zelf het beheer over je betaling hebt. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je betalingsherinneringen krijgt terwijl je je bestelling wilt annuleren of retourneren.

Billink


Met Billink betaal je snel en simpel achteraf in Nederland en België, zowel als consument als bedrijf. Handig als je even geen toegang hebt tot je bank, nog geen salaris hebt ontvangen maar wel alvast die mooie yogamat wilt bestellen of als je als bedrijf achteraf wilt betalen! Na het bestellen ontvang je van Billink een factuur die je binnen 14 dagen dient te betalen. Heb je een product geretourneerd? Dan hoef je hiervoor natuurlijk niet te betalen. Via de Billink app regel je alles super snel en simpel.

Via de app kun je je factuur ook pauzeren, handig als de levering van je bestelling is vertraagd of als je producten wilt retourneren. Zo voorkom je dat je betaalherinneringen ontvangt.

Let op: geef een telefoonnummer op tijdens het invullen van je gegevens op onze website. Dit is een voorwaarde om met Billink af te kunnen rekenen.

KBC


Met de KBC/CBC-betaalknop kun je als Belgische klant eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België en CBC richt zich op het Franstalige deel. Ben je klant van een KBC bank? Dan kun je uitsluitend betalen met de KBC-betaalknop en niet met de CBC-betaalknop. Andersom geldt dit ook voor klanten van een CBC bank. De betaling wordt direct verwerkt.

Wil je liever achteraf betalen? Dat kan ook! Deze keuze maak je in je eigen vertrouwde bankomgeving nadat je voor KBC/CBC als betaalmethode hebt gekozen.

Apple Pay


Apple Pay werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos je bestelling afrekenen. Elke keer dat je iets koopt, maakt Apple Pay gebruik van een device-specifiek nummer en een unieke transactiecode. Je kaartnummer wordt dus nooit opgeslagen op je device of op de servers van Apple. En wanneer je betaalt, deelt Apple je kaartnummers nooit met de verkopende partij.

Apple Pay werkt met Face ID of Touch ID om tweestapsverificatie in te stellen.

Payconiq


Als je leven mobiel is, waarom zou je dan ook niet mobiel betalen? Met Payconiq reken je snel en veilig af met je smartphone. Je koppelt eenmalig je bankrekening en daarna kun je zorgeloos je bestelling met Payconiq afrekenen. Payconiq werkt op zowel iPhone als Android telefoons.

De Payconiq-app is niet alleen makkelijk, maar vooral veilig. Al jouw persoonlijke data is versleuteld en de app kan alleen geopend worden met jouw vingerafdruk of unieke pincode.

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.