• Winkelmandje
€0,00
0

Over ons

Kwaliteit
Bij Superyoga.nl vinden we dat kwaliteit voorop staat. De kwaliteit van leven bijvoorbeeld. Gezonde voeding is de grondlegging van geluk en gezondheid en yoga draagt bij aan een leven zonder stress. Allebei vormen van kwaliteit.

Ook de kwaliteit van onze producten vinden wij zeer belangrijk. Je kunt immers alleen onbezorgd online winkelen, sporten en eten als de gekochte producten van goede kwaliteit zijn. Anders levert het alleen maar stress op en dat hoort niet thuis bij kwaliteit. Daarom vind je verschillende A-merk producten terug in ons assortiment. Wij bieden kwaliteitsproducten van de beste merken uit Europa en de Verenigde Staten. Onze yoga producten gaan jarenlang mee en stimuleren een gezonde lifestyle.

Tot slot staan we achter kwaliteit van dienstverlening. Dit betekent dat wij proberen altijd een goede service te leveren en altijd eerlijk proberen te zijn. We houden niets achter en behandelen een ander zoals we zelf behandeld willen worden.

Kennis
Om de juiste beslissingen te kunnen maken, is kennis nodig. Voordat wij een product aanbieden, zorgen wij dat we er alles vanaf weten. Zo zorgen we voor een juiste samenstelling van het assortiment, een passende prijs en we weten zeker dat we je kunnen helpen als je een vraag hebt.

Passie
Bij Superyoga.nl werken we met een gepassioneerd team dat vol enthousiasme en zorg te werk gaat. Dit komt omdat iedereen binnen het team dezelfde passie deelt: gezond leven. Door de gezonde levensstijl zit het leven vol kwaliteit. En dat is leuk!

Het begin
Een gezond lichaam heb je zelf in de hand. Vanuit passie voor yoga en de drang naar een 100% gezond lichaam is Superyoga.nl geboren. Daarbij kon voeding niet ontbreken. Op Superyoga.nl vind je verschillende omgevingen waar je informatie kunt vinden over alles wat te maken heeft met gezondheid. Zo vind je een blog en een receptenhoek waar regelmatig nieuwe artikelen en recepten worden toegevoegd.

NamastéSuperyoga.nl is 1408 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,3/10