Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Over ons

Superyoga is geboren uit mijn passie voor een gezond leven. Jarenlang heb ik toegekeken hoe mijn gezondheid niet goed was en steeds verder achteruit ging. Met een auto-immuunziekte als grootste uitdaging ben ik begonnen met mijn zoektocht naar een betere gezondheid. Eerst heb ik mijn voeding aangepakt en vrijwel direct heb ik yoga en meditatie toegevoegd aan mijn leven en lag ik languit op mijn eigen yogamat, een beslissing waar ik mezelf nog steeds ontzettend dankbaar voor ben. Niet veel later besloot ik om mijn baan op te zeggen en mijn passie voor gezondheid te verwerken in mijn eigen webshop, Superyoga. Samen met mijn toegewijde team bied ik inmiddels 700 verschillende producten aan die bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

 Met gezonde groet, Lisanne

 

 

Eerlijkheid en kwaliteit

Bij Superyoga staat kwaliteit voorop. De kwaliteit van leven bijvoorbeeld. Gezonde voeding is de grondlegging van geluk en met een goede yogamat in je bezit heb je twee belangrijke ingrediënten voor een leven zonder langdurige stress. Allebei vormen van kwaliteit. Wij werken samen met allerlei soorten specialisten: yoga experts die alles weten over het produceren van yogamatten en andere producten, eigenaren van yoga studio's en ervaren yogi’s.

Als yoga webshop hebben we direct en indirect iedere dag met het milieu te maken. We kopen producten in, laten producten produceren en verkopen onze producten met trots aan onze klanten. We slaan het milieu niet over en doen er alles aan om onze klanten een eerlijk product aan te bieden. Eerlijk betekent volgens ons niet alleen een eerlijke prijs, maar ook een eerlijk productieproces en een gezonde wereld.

 

Een goed yoga product

De kwaliteit van onze producten vinden wij zeer belangrijk. Je kunt immers alleen onbezorgd yoga beoefenen of mediteren als de producten die je hebt gekocht van goede kwaliteit zijn. Daarom vind je verschillende A-merk producten terug in ons assortiment. Wij bieden kwaliteitsproducten van de beste merken uit Europa en de Verenigde Staten en zijn we continu bezig met het zoeken naar meer fijne producten. De producten die je op Superyoga vindt gaan jarenlang mee en stimuleren een gezonde levensstijl.

 

   

 

Een fijne service

Niets is zo fijn om eerlijk en met respect behandeld te worden. Dit vinden we zelf fijn, en daarom behandelen we een ander ook zo. Als team staan we achter deze overtuiging en daarom staan we altijd voor je klaar om een zo goed mogelijke service en 100% eerlijkheid te bieden. Natuurlijk kunnen ook wij wel eens iets over het hoofd zien of een foutje maken, maar we vertrouwen op wederzijdse eerlijkheid en respect. We houden niets achter en behandelen een ander zoals we zelf behandeld willen worden. Al heel wat tevreden klanten hebben hun mening gegeven in de vorm van een mooie review.

Een prettige service gaat volgens ons ook gepaard met een snelle levering en lage verzendkosten. We zijn bovendien aangesloten bij Webshop Keurmerk waardoor je gegarandeerd veilig je yoga accessoires bestelt.

 

Kennis

Om de juiste beslissingen te kunnen maken, is kennis nodig. Voordat wij een product aanbieden, zorgen we dat we er alles vanaf weten zodat we je na je aankoop kunnen voorzien van extra informatie en uitleg als je daar behoefte aan hebt. Iedere yogamat en ander product hebben we zelf in onze handen gehad. Alle informatie op Superyoga komt voort uit specialistische kennis en uitgebreid onderzoek.

 

Partner van Trees for all

Als partner van de organisatie Trees for All, proberen we onze footprint te verkleinen, het vergroenen van de aarde en de opslag hiervan. Wij planten bomen via het 1-2 programma, waarbij we één boom in Nederland en één boom in het buitenland planten. Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom plant Trees for All bomen voor het leven. Voor mensen, dieren en natuur.

 

Pure

Milieu en kwaliteit: twee kernwaarden waar ons merk Pure voor staat. Met een product van Pure heb je een natuurlijk en duurzaam product in handen waarbij er met kwalitatieve materialen wordt gewerkt. De collecties worden met liefde en aandacht ontworpen in Nederland

 

Lotus

De betaalbare yoga en meditatie producten van Lotus vind je alleen bij Superyoga. Alle producten van Lotus staan voor ontwikkeling, groei, vernieuwing en positiviteit zoals de lotusbloem dat ook doet. Een lotusbloem groeit in een modderige en drassige omgeving en weet uit deze grond een prachtige bloem te maken die recht naar boven bloeit met een prachtig resultaat. De bloem sluit zich als het donker wordt om vervolgens weer te openen als het licht wordt.

 

   

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.