Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
30.000+ tevreden klanten

Over ons

Superyoga is geboren uit mijn passie voor een gezond leven. Jarenlang heb ik toegekeken hoe mijn gezondheid niet goed was en steeds verder achteruit ging. Met een auto-immuunziekte als grootste uitdaging ben ik begonnen met mijn zoektocht naar een betere gezondheid. Dit was niet makkelijk, maar stapje voor stapje werden dingen duidelijker voor me. Eerst heb ik mijn voeding aangepakt en vrijwel direct heb ik yoga toegevoegd in mijn leven en lag ik languit op mijn eigen yogamat, een beslissing waar ik mezelf nog steeds ontzettend dankbaar voor ben. Niet veel later besloot ik om mijn baan op te zeggen en mijn passie voor gezondheid te verwerken in mijn eigen webshop, Superyoga.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt bij Superyoga, en de weg kan vinden naar een eerlijk product dat bij jou past. Eerlijkheid en kwaliteit zijn mijn belangrijkste speerpunten.

 

 

Eerlijkheid en kwaliteit

Bij Superyoga staat kwaliteit voorop. De kwaliteit van leven bijvoorbeeld. Gezonde voeding is de grondlegging van geluk en met een goede yogamat in je bezit heb je twee belangrijke ingrediënten voor een leven zonder stress. Allebei vormen van kwaliteit. Ik werk samen met allerlei soorten specialisten: yoga experts die alles weten over het produceren van yogamatten en andere producten, eigenaren van yoga studio's, ervaren yogi(ni)’s en hele fijne specialisten op het gebied van mijn eigen lichamelijke gezondheid.

 

Een goede yogamat

De kwaliteit van mijn producten vind ik zeer belangrijk. Je kunt immers alleen onbezorgd yoga beoefenen of mediteren als de producten die je hebt gekocht van goede kwaliteit zijn. Daarom vind je verschillende A-merk producten terug in mijn assortiment. Ik bied kwaliteitsproducten van de beste merken uit Europa en de Verenigde Staten en ben continu bezig met het zoeken naar meer fijne producten. De producten die je op Superyoga vindt gaan jarenlang mee en stimuleren een gezonde lifestyle.

 

Ik wist niet zo goed welke yoga mat ik nodig had, de duidelijke beschrijving op de website heeft mij geholpen bij het maken van mijn keuze. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en mat is ontzettend mooi!

 

Een fijne service

Niets is zo fijn om eerlijk en met respect behandeld te worden. Dit vind ik zelf fijn, en daarom behandel ik een ander ook zo. Samen met mijn team staan we achter deze overtuiging en daarom staan we altijd voor je klaar om een zo goed mogelijke service en 100% eerlijkheid te bieden. Natuurlijk kunnen ook wij wel eens iets over het hoofd zien of een foutje maken, maar we vertrouwen op wederzijdse eerlijkheid en respect. We houden niets achter en behandelen een ander zoals we zelf behandeld willen worden. Al heel wat tevreden klanten hebben hun mening gegeven in de vorm van een mooie review.

 

Kennis

Om de juiste beslissingen te kunnen maken, is kennis nodig. Voordat ik een product aanbied, zorg ik dat ik er alles vanaf weet zodat ik je na je aankoop kan voorzien van extra informatie en uitleg als je daar behoefte aan hebt. Iedere yogamat en ander product heb ik zelf in mijn handen gehad. Alle informatie op Superyoga komt voort uit specialistische kennis en uitgebreid onderzoek.

 



 

Mijn favorieten

 

         

 

Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
30.000+ tevreden klanten
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.