Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
15.000+ tevreden klanten

Klantenservice

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je een vraag hebt. Via onderstaande links vind je belangrijke informatie terug. Helpt dit niet je vraag te beantwoorden? Bekijk dan de contactpagina om je vraag direct aan ons te stellen.

Je bestelling
Op de pagina over je bestelling vind je alles over het plaatsen van een bestelling, het wijzigen of annuleren van een bestelling en het aanmaken van een account. Alle prijzen op Superyoga.nl zijn inclusief BTW.

Verzenden en retourneren
Op de pagina over verzenden en retourneren lees je alles over het verzenden van onze producten zoals bezorgtijden en verzendkosten.
Is het product niet naar wens of is er een andere reden om je product te retourneren? Op de pagina verzenden en retourneren maken wij ook duidelijk hoe je je producten kunt ruilen of retourneren.

Garantie
Je mag van ons verwachten dat het geleverde product naar verwachting functioneert. Op de pagina over garantie vind je gedetailleerde informatie over onze garantie.

Vragen
Heb je een vraag? Stuur je vraag per mail naar info@superyoga.nl en we helpen je dezelfde dag of binnen 24 uur verder.

Klachten
Heb je een klacht? Dan betreuren wij dat ten zeerste maar uiteraard staan wij voor je klaar om je te helpen. Stuur een mail met je klacht naar info@superyoga.nl en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen met je klacht. Na ontvangst van je bericht, ontvang je van ons een bevestiging waarna we je klacht in behandeling nemen. Mocht het spijtige geval zich voordoen dat wij er samen niet uitkomen, dan kun je je wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Omdat wij te allen tijde streven naar tevreden klanten, willen we dit uiteraard voorkomen.  

 

 


 

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je aankoop, een product of heb je een andere vraag? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

 

Wat kan ik doen als ik mijn yogamat te glad vind?
Heb je een yogamat die naar je gevoel te glad is en niet genoeg grip biedt waardoor je je oefeningen niet optimaal kunt uitvoeren? Lees deze 7 tips en verbeter de grip voor een betere practice!

Wat is het verschil tussen een sticky mat en een mat met een stroef oppervlak?
Een sticky yogamat geeft een plakkerig effect waardoor je niet snel uitglijdt en daardoor als beginner veel veiligheid zal ervaren. Het plakkerige effect zorgt dat je in de juiste houdingen kunt blijven staan. Bij dynamische yogastijlen zoals Ashtanga of Vinyasa yoga is dit vaak niet fijn omdat de flow van je practice wordt onderbroken. Een stroef oppervlak geeft geen plakkerig effect maar biedt wel een goede grip. Sticky matjes hebben doorgaans een lagere prijs dan niet-sticky matjes.

Hoe kan ik mijn yogamat het best schoonmaken?
Als je regelmatig yoga beoefent, is het belangrijk om je yogamat goed te onderhouden zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en je elke sessie een fris ruikende yogamat tot je beschikking hebt. Lees deze tips voor een betere hygiëne en het schoonhouden van je yogamat!

Heb ik een yoga handdoek nodig?
Of je nu begint met yoga of dit al jaren doet: een yoga handdoek is een handige toevoeging tijdens je yoga sessie. Lees hier waarom jij een handdoek nodig hebt!

Hoe dik moet een yogamat zijn?
Als je op zoek bent naar een yogamat dan kom je er al snel achter dat er oneindig veel keuze is. In dit artikel gaan we in op de aandachtspunten zodat je makkelijker de juiste selectie kunt maken.

Welke yogamat past bij mij?
Wil je beginnen met yoga maar weet je niet welke yogamat je het beste kunt kiezen? Beantwoord deze vragen en je vindt bij iedere vraag een passend advies. Uiteraard zijn verschillende producten mogelijk in verschillende situaties waardoor je uiteindelijk zelf de beste keuze kunt maken.

Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
15.000+ tevreden klanten