• Winkelmandje
€0,00
0

Meditatiekussens


Meditatiekussens

Tijdens een meditatiesessie, low-impact yogales of een mindfulness training is het belangrijk dat je goed in je concentratie kunt komen en hier in kunt blijven zonder afgeleid te worden door de omgeving. Een koude grond is niet ideaal en een dunne deken of handdoek is niet voor iedereen weggelegd, helemaal niet als je net begonnen bent. Met een meditatiekussens kun je alle kanten op: van yogasessies tot mindfulness trainingen maar ook rustgevende momenten van meditatie. Met een meditatiekussen, in combinatie met eventueel yoga sokken, ben je verzekerd van een zachte en isolerende ondergrond en een comfortabele sessie!


Thuis of in de studio

Onze meditatiekussens worden vaak gekozen door studio’s vanwege de hoogstaande kwaliteit, maar kunnen ook perfect thuis worden gebruikt als je behoefte hebt aan een fijne ondergrond tijdens het mediteren of het uitvoeren van andere oefeningen. Een meditatiekussen weegt meestal tussen 2 en 3 kg en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Een rustige yogasessie of meditatie is niet compleet zonder de juiste spullen: een yoga deken en meditatiekussen mogen niet ontbreken. Vind je een goede hygiëne belangrijk? Dan kun je je meditatiekussen ook meenemen naar de studio of sportschool!


Van hoogstaande kwaliteit

Niet iedereen heeft dezelfde wensen bij een meditatiekussen: waar de één het prettig vindt om laag bij de grond te zitten, vindt de ander het juist fijn om wat hoger te zitten. Met een kwalitatief meditatiekussen kun je zelf bepalen hoe hoog je zit omdat je de inhoud van het kussen kunt verminderen of juist kunt bijvullen. De zuivere vulling van de kussens zorgen ervoor dat je sessie helemaal zorgeloos verloopt. De meeste meditatiekussens hebben een handige draagband aan de zijkant zodat je tijdens het vervoeren het kussen niet aan de stof van het oppervlakte hoeft vast te pakken waardoor het kussen langdurig in goede conditie blijft.


Goed te onderhouden

Je wilt het liefst zo lang mogelijk genieten van je meditatiekussen. Een goed onderhoud is bij de meditatiekussens geen probleem. Dankzij de afneembare hoes kun je altijd genieten van een schoon en fris ruikend kussen. Je kunt de buitenkant van het kussen gemakkelijk afnemen met een kledingroller of borstel waardoor deze er altijd fris uit blijft zien. Na een intensieve sessie of na meerdere keren gebruiken, kun je de buitenste cover gemakkelijk op 30 graden wassen bij soortgelijke kleuren. De binnenste cover waar de vulling in zit kan niet worden gewassen.

Superyoga.nl is 1252 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,2/10