Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Wereld Yoga Dag 2021: Lisanne

  • Geplaatst op
  • Door Lisanne - Superyoga
Wereld Yoga Dag 2021: Lisanne

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar dat vooral in het teken stond van anderen helpen. Iedereen die zo gezond mogelijk wilde blijven door thuis te sporten en yoga te beoefenen, maar ook mensen in mijn dichte omgeving die het hard nodig hadden.

Een jaar vol yoga

2020 was voor velen een jaar met veel uitdagingen en tegenslagen. Voor mij was het een eveneens een jaar vol uitdagingen. Door het vele thuis sporten van mensen vanwege het sluiten van de yoga studio's en sportscholen schoot de vraag naar yoga producten omhoog wat betekende dat ik van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat met veel dankbaarheid hard aan werk was om met het Superyoga team alle bestellingen op tijd te versturen, en om alle uitdagingen van PostNL te trotseren die op ons pad kwamen door de toegenomen drukte in hun sorteercentra.

Tegelijkertijd miste ik al snel mijn geliefde Yin Yoga les bij mijn favoriete docent, mijn momentje om gedurende een week alles even los te laten en naar binnen te keren. Thuis en af en toe op een verloren momentje op het werk mijn eigen (verkorte) practice uitvoeren was het maximaal haalbare. Nog steeds ontzettend dankbaar voor deze mogelijkheden, maar de uitdaging om alles in balans te houden werd steeds meer merkbaar.

 

Dankbaarheid

Omdat we als geen ander weten hoe belangrijk het is om in een tijd van bedreiging voor onze gezondheid extra goed voor jezelf te zorgen, hebben we alles op alles gezet om de yogamat, het meditatiekussen en de vele andere producten op tijd af te leveren bij iedereen die de spullen zo hard nodig had. Alle lieve reacties en tevreden klanten zette iedere dag opnieuw onze intentie om weer opnieuw klaar te staan voor iedereen in Nederland die zijn of haar best deed om gezond te blijven.

 

Wereld Yoga Dag 2021

Inmiddels is het vandaag alweer de langste dag van het jaar, de dag waarop licht en liefde centraal staan. De afgelopen week zijn er verschillende persoonlijke verhalen op het Superyoga blog verschenen en dit zal de komende tijd zo door blijven gaan. De yoga studio's en sportscholen zijn gelukkig weer geopend en we hopen met heel ons hart dat dit niet meer zal veranderen zodat het beetje licht dat nu schijnt weer een prachtig schijnend en warm licht mag vormen voor iedereen.

 

Hoe yoga mijn leven leven veranderde

In 2019 beschreef ik hoe yoga mijn leven veranderde. Je vindt mijn verhaal op deze pagina. In het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe yogi's bijgekomen die hopelijk, net als ik, de fijne voordelen van yoga hebben mogen ervaren en deze een plekje in hun leven hebben gegeven.

 

Namaste, Lisanne

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.