Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Happy with Yoga

Online yogalessen en cursussen met Happy with Yoga

Ben je op zoek naar een kwalitatieve yogales of cursus om meer te leren over een bepaalde yogastijl of thema dat je aanspreekt? Dan is Happy with Yoga de plek waar je moet zijn. Dankzij de vele video’s waarin Rolf en Melanie als eigenaren van Happy with Yogs zelf te zien zijn, leer je op je fijne manier de kneepjes van verschillende yogastijlen, houdingen en de achtergrond en filosofie van yoga.

 

Wie is Happy with Yoga?

We hebben niet zomaar een partner uitgezocht voor het aanbieden van online yogalessen en cursussen. Rolf en Melanie van Happy with Yoga zijn beiden E-RYT®500, YACEP® yoga docent in Hatha en Vinyasa Yoga, hebben meer dan 1.500 uur aan yoga trainingen gevolgd en meer dan 300 uur aan training gevolgd voor Yoga Nidra en meditatie. Dit is nog lang niet alles: Rolf is daarnaast level 2 instructeur van de Wim Hof (Iceman) methode en is gespecialiseerd in mindfulness. Rolf en Melanie hebben hun yoga opleidingen gevolgd in Bali, Cambodja, Nederland en Polen. Naast het aanbieden van online yoga cursussen geven ze yoga trainingen, workshops en retreats in Nederland en België.

Rolf en Melanie hebben allebei de nodige uitdagingen gekend in hun leven waaronder burn-out klachten, migraines, spijsverteringsproblemen, stress en slaapproblemen. Yoga heeft ze een bizarre wending in hun leven geboden waardoor ze nooit meer zonder yoga kunnen en deze ervaring met zoveel mogelijk mensen willen delen.

 

Welke lessen kan ik vinden bij Happy with Yoga?

Via onze website kun je gratis een voucher aanschaffen die je 5% korting biedt op het maandabonnement, kwartaalabonnement of jaarabonnement op het practice platform. Op het practice platform van Happy with Yoga weet je één ding zeker: je wordt compleet begeleid en je hoeft geen losse eindjes aan elkaar te knopen. In de video’s word je stap voor stap meegenomen op een tempo dat bij jou aansluit zodat je op een fijne manier kunt groeien naar een volgende stap toe.

 

Welke cursussen kan ik vinden bij Happy with Yoga?

Als je hebt gekozen voor een abonnement bij Happy with Yoga dan krijg je een eigen account waar je niet alleen losse lessen vindt, maar ook complete cursussen. Zo vind je onder andere de cursus Yoga Nidra waarin je mee wordt genomen in de wereld van Yoga Nidra en alles over deze zeer ontspannende yogastijl leert. De cursussen bestaan uit verschillende lessen en bouwen op van introductie naar steeds een stapje verder zodat je aan het eind van de cursus een mooi niveau hebt bereikt. Hoe ver je komt, bepaal je altijd zelf. En daarbij blijft het niet: je ontvangt bij sommige cursussen ook nog eens een gratis e-book zodat je altijd een fijne vorm van ondersteuning binnen handbereik hebt.

Naast de cursus Yoga Nidra vind je eveneens de cursus yoga voor beginners, cursus mindful voor het dagelijkse leven en de cursus reis door de chakra’s waarbij je leert om blokkades in je lichaam op te heffen om meer energie te krijgen in het dagelijkse leven.

 

De eerste maand voor slechts €1,50!

Ben je benieuwd naar het practice platform en wil je graag een maand uittesten of het bij jou past? Dat kan! Nadat je een product bij ons hebt gekocht, kom je op verschillende plekken de code tegen waarmee je bij Happy with Yoga een maandabonnement kunt afsluiten voor slechts €1,50.

 

Een unieke samenwerking

Als gewaardeerde partners werken we niet alleen samen om onze klanten te voorzien van de beste yogalessen en materialen, maar delen we ook onze kennis. Zo vind je geregeld een blogartikel dat geschreven is door een van onze specialisten terug op de website van Happy with Yoga.

Als specialist op het gebied van yoga producten laten we het hier niet bij, maar werken we continu aan de uitbreiding van onze samenwerking. In 2022 heeft dit geleid tot een prachtig eerste samenwerkingsproduct: de PU mat van Happy with Yoga, geproduceerd door en exclusief verkrijgbaar bij ons.!

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.