Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Wereld Yoga Dag 2021: Veronique

  • Geplaatst op
  • Door Veronique
Wereld Yoga Dag 2021: Veronique

Yoga en de wereld, dat zijn toch wel mijn twee grote passies. Een stukje yoga overdragen aan anderen, iets goeds doen of zien in een ander land. Iets wat afgelopen jaar allebei niet zoveel aandacht heeft gekregen als ik hoopte, door alle maatregelen.

Toch was corona een van mijn minste zorgen. Mijn grootste uitdagingen waren op privégebied, door ziektes en overlijdens van familieleden. Het haalde me fysiek en mentaal best even uit balans. Maar nu kan ik zeggen dat alle gebeurtenissen van afgelopen jaar me ook juist dichterbij mij en mijn missie hebben gebracht. En ben ik dankbaar dat ik deze stappen heb kunnen maken.

Die missie houdt enerzijds in, het begeleiden van mensen en bedrijven bij het luisteren naar je lichaam en zorgen voor jezelf. Fysiek en mentaal. Ik heb me gespecialiseerd in de rol van yoga in de ggz, met in het bijzonder bij eetproblemen. Daarom heb ik afgelopen jaar ook een start gemaakt met de ontwikkeling van een online programma en een mindful bakmix voor koekjes. Anderzijds blijf ik me ook richten op het buitenland. Yoga, iets bijdragen aan een land of groep mensen. Ik weet het nog niet precies, maar dat het komen gaat, is zeker.

In al deze dingen kan ik zowel mijn kwaliteiten als ervaringen in kwijt, iets wat naar mijn mening bijdraagt aan het jezelf kunnen zijn.

En wat mij aldoor heeft geholpen: Back to basic. Niet meegaan met de massa. Pas de op plaats. Gezondheid en geluk voorop. Ademhalen. Veel in de natuur. Puurheid. Gevoel. Niet veel nodig hebben. Rust. Iets goeds doen.

Dit gun ik jou ook.

Hartelijke groet,
Veronique
www.velans.nl

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.