Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Wereld Yoga Dag 2021: Seth & Sharleen

  • Geplaatst op
  • Door Seth & Sharleen | Amsterdam Yoga Collective
Wereld Yoga Dag 2021: Seth & Sharleen

Toen we elkaar begin 2016 tegenkwamen tijdens een yogales - waar anders - kwamen we er snel achter dat we het pad van yoga en ondernemen samen wilden bewandelen. We zijn beiden dankbaar afgestudeerd aan de Arhanta Ashrams in India en Nederland onder leiding van Ram Jain.

We zijn beiden dankbaar afgestudeerd aan de Arhanta Ashrams in India en Nederland onder leiding van Ram Jain. Seth in 2015 en 2019, als advanced teacher en Sharleen eveneens in 2019. Vanaf het moment dat we onze hoofden en harten bij elkaar staken om Amsterdam Yoga Collective op te starten was het duidelijk dat we niet alleen lokaal in Amsterdam, maar eigenlijk voor heel Nederland, online, mensen wilden bereiken. Onze overtuiging is dat Yoga écht voor iedereen is en in onze gecombineerde loopbaan hebben we nog nooit iemand ontmoet die niet iets van voordeel uit een les heeft kunnen meenemen. Zij het fysiek, emotioneel, mentaal - en daar zijn we misschien nog wel het meest dankbaar voor - spiritueel.

 

Onze missie

Onze missie is om onze studenten - en begrijp ons niet verkeerd, wij zijn zelf ook studenten! - te helpen kracht, balans en flexibiliteit op de bouwen. Wat voor ons ook belangrijk is, is om jou als beoefenaar rust te laten vinden in jezelf en deze uit te stralen naar de ander, als gevolg van het positieve effect dat yoga heeft. Centraal in onze filosofie staat ‘het voldoen aan de individuele behoeften van onze studenten’. Dit betekent dat we les geven in kleine groepen - en als het even kan met z’n tweeën - en dat iedereen welkom is en zich veilig genoeg voelt om diep naar binnen te gaan. Bij onze online lessen betekent dit dat we er altijd zijn om vragen te beantwoorden en dat jouw feedback altijd welkom is.

 

Verbinding

Vanwege het sterke vermogen van yoga om je meer verbonden te voelen, zien we dat het regelmatig beoefenen van yoga je de mogelijk geeft liefdevoller te handelen naar alles en iedereen. Yoga brengt ons dichter bij onze natuurlijke aard van liefde en begrip en helpt ons de grenzeloze levenskracht, die we allemaal in ons hebben, met anderen te delen.

Bij Amsterdam Yoga Collective vieren we veel verschillende stijlen van Hatha Yoga zoals Gentle Hatha, Vinyasa, Yin, Power, Kids, en Yoga Nidra. Meditatie neemt bij ons een belangrijke plek in en we verwelkomen alle niveaus; van beginners tot atleten. Iedereen heeft een uniek pad om te volgen en als docenten genieten we van het observeren van de positieve ontwikkelingen die je bij ons maakt op de mat, en daarbuiten. En helpen we je liefdevol om tegenslagen gracieus te kunnen doorstaan. Voor ons gaat yoga over het creëren van eenheid, het verlichten van lijden en het zoeken naar vrijheid voor lichaam en geest.

 

AYC Summer Yoga in the Park 2021

En na vijf maanden door de lockdown - en een uitzonderlijk koude en natte lente - amper fysiek les te hebben gegeven zijn we zo blij dat het weer eindelijk zomer is!! De zomer is ons favoriete seizoen; en zéker omdat we dan heel veel buitenlessen kunnen geven! En dat is dit jaar niet anders. Vanaf begin juni al kun je ons vinden in een aantal prachtige Amsterdamse parken zoals het weidse Beatrixpark, het gezellige Sarphatipark en de grote publiekslieveling het Vondelpark. De afgelopen jaren waren deze park-lessen een enorm succes en dit jaar gaan we ervan uit dat ‘AYC Summer Yoga in the Park’ zelfs nog een groter succes wordt omdat wij allemaal zo verlangen naar meer beweging, mindfulness en verbinding. Wij hebben in ieder geval heel veel zin om je te snel een keer te verwelkomen in een van onze lessen.

Check dus check onze site, www.amsterdamyogacollective.nl voor meer informatie - of om jouw les te boeken.

 

Onze online video's

En woon je nu ver uit de buurt en wil je toch yoga met ons doen? Bekijk dan onze video's online op ons gratis YouTube kanaal, onder de naam Amsterdam Yoga Collective. We zijn nu bijvoorbeeld met een prachtige koppels-serie bezig, die je samen met je partner of een van je vriend(inn)en kan doen. Kans genoeg dus om met ons te oefenen! We zien je hopelijk snel en zijn er voor je, real-live én online.

In liefde,

Sharleen en Seth

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.