Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Wereld Yoga Dag 2021: Joyce

  • Geplaatst op
  • Door Joyce - [b]•leef massage, yoga & bewustwording
Wereld Yoga Dag 2021: Joyce

Hoi, mijn naam is Joyce van Erp en ik ben de eigenaar van [b]•leef massage, yoga & bewustwording. Hoe leuk dat je meeleest.... mijn hart maakt nu al kleine sprongetjes dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

Toen ik tijdens mijn opleiding als schoonheidsspecialiste in aanraking kwam met massages en yoga wist ik het gelijk: Dit is mijn passie! De keukentafel werd van de muur getrokken en de tuinkussens werden gebruikt als massagebank.

Nadat ik wat ommetjes heb genomen in mijn leven werd het mij toch echt heel snel duidelijk dat de 3 elementen van dichter bij jezelf te kunnen komen, massage, yoga en bewustwording bij mij hoorden!

Na het afronden van mijn opleiding en specialisatie in Yoga ben ik mij nog meer gaan verdiepen in de holistische wereld in combinatie met yoga. Dat gaf mij ook de bewustwording die nodig was om echt contact te maken met mezelf. Overgave is hier een mega groot onderdeel in. Vooral in deze bijzondere tijden, waarin COVID om de hoek kwam kijken en ik sinds november 2020 een fantastisch mooie ruimte heb gehuurd om mijn droom die ik heb uit te kunnen laten komen.

Zelfs in deze heftige periode, die niemand zich kon voorstellen, heb ik leren vertrouwen in mezelf en dat als je dolgraag iets wilt bereiken je er dan helemaal voor 'moet' gaan. Met alle zachtheid en liefde, die ik zowel naar mij zelf als naar mijn werk heb. In mijn lijf en hoofd geef ik nu het signaal leef in overgave. En dan gebeuren er de meest mooie momenten die we ons kunnen voorstellen.

Hoop oprecht dat ik jullie zo enthousiast kan en mag maken dat ik je snel mag mogen ontmoeten op de yoga mat.

In liefde,
Joyce van Erp
praktijkb-leef.nl

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.