Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Wereld yoga dag 2019: tevredenheid en geluk

  • Geplaatst op
  • Door Elles Kuper Houtman - JaaaYoga
Wereld yoga dag 2019: tevredenheid en geluk

In alle hectiek van deze wereld, vaak door onszelf gecreëerd is er gelukkig yoga. We deinen mee in de drukte en de maatschappij en vergeten te vaak blij en dankbaar te zijn met ons alledaagse leven.

 

We kunnen pas tevreden en gelukkig zijn op het moment dat we iets ‘speciaals’ doen of op vakantie zijn. Natuurlijk is dat ook heerlijk, maar zou het niet geweldig zijn om dit lekkere ‘vakantie’ gevoel het hele jaar door te hebben, en als je te druk bent dit gevoel zelf op te zoeken door middel van meditatie en yoga.

Ik kan me nog zo goed mijn gevoel herinneren na mijn eerste echte yogales… ik kwam thuis, niet in een huis maar bij mezelf. Nog nooit had ik dit zo ervaren. De woorden “dit ben ik” kwamen oneindig vaak in mijn gedachte tijdens en na de lessen.

 

Yoga is voor iedereen en voor elk moment van de dag

Ik heb JaaaYoga opgericht omdat ik iedereen dit heerlijke gevoel wil laten ervaren en de kans wil aanreiken inzichten te verkrijgen waardoor we spiritueel groeien en bewuster gaan ademen, voelen, denken , bewegen en verbinden. Dat we onszelf beter leren kennen en zelf voelen wat het beste is voor ons in plaats van wat de buitenwereld ons vertelt. Voelen en leven vanuit je hart in plaats van je hoofd. Dit kan alleen als we ontspannen zijn en rust hebben in onze geest. De verbinding en de gesprekken na de lessen zijn het mooist, samen met de manier waarop men verzacht en met een ontspannende blik weer naar huis gaat. Dat is mijn passie en dan is mijn doel bereikt. We kunnen niet vroeg genoeg met yoga beginnen, denk aan kinderen en tieners. Zij zijn de toekomst van de wereld maar wij kunnen de kinderen inspireren om de wereld te verbeteren door met respect en compassie naar mens, dier en natuur te handelen. Door ze te laten zien en vooral voelen waar het eigenlijk om gaat in het leven.

Ik heb cursisten die dankzij yoga belangrijke keuzes hebben gemaakt omdat ze meer hun kracht voelden en hun hart lieten spreken. Ik heb cursisten die na een burn-out voor zichzelf opkomen dankzij yoga en een hele andere weg zijn ingeslagen.

En het leuke is… het maakt niet uit welke vorm yoga je doet. Ashtanga, Hatha, Yin, Nidra, Iyengar, het heeft allemaal hetzelfde doel: je tevreden en gelukkig voelen waardoor je hartsenergie en liefde weer kan stromen. En het mooie van deze liefdevolle energie is dat we dit overal en altijd kunnen verspreiden. Liefde kent geen grenzen en met grenzeloze liefde kunnen we met z’n allen de wereld een heel stuk mooier maken.

Liefs en Namasté
Elles Kuper Houtman
JaaaYoga

Inspiratie/styling/coaching: PROporties
Fotografie: Floto fotografie

 

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.