Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Wereld yoga dag 2019: terug in mijn kracht door yoga

  • Geplaatst op
  • Door Renske - Yogamazing
Wereld yoga dag 2019: terug in mijn kracht door yoga

Toen ik 10 jaar geleden thuis kwam te zitten met een burn-out was dat natuurlijk een dieptepunt. Toch was ik strijdlustig en vastbesloten er sterker uit te komen.

 

Jarenlang ben ik docent in het voortgezet onderwijs geweest. Geschiedenis was mijn vak, ik vond het heerlijk om de "vergeten verhalen" te vertellen aan de kinderen.

Toen ik 10 jaar geleden thuis kwam te zitten met een burn-out was dat natuurlijk een dieptepunt. Toch was ik strijdlustig en vastbesloten er sterker uit te komen. Waar ik niet op gerekend had was dat ik bij mijn weg naar herstel niet meer dezelfde passie en lol in het lesgeven ervaarde als daarvoor. Het voelde echt anders en dat vond ik ontzettend moeilijk. Ik voelde me echt verloren en twijfelde enorm aan mezelf.

In deze tijd ben ik begonnen met yoga en dat gaf me zo veel rust en heeft me geholpen bij mijn herstel. Ik ben diverse opleidingen gaan doen en geef nu alweer zo'n 8 jaar yoga les. En tot mijn vreugde ontdekte dat ik mijn passie voor het lesgeven helemaal niet kwijt was! Wekelijks sta ik met veel plezier op de mat of hang ik in de doeken en voel ik mij in mijn kracht staan.

Ik werk nog steeds op school, alleen niet meer als fulltime docent. Die balans voelt heel fijn en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

 

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.