Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Het verhaal van: Sietske Wanst

  • Geplaatst op
  • Door Sietske Wanst
Het verhaal van: Sietske Wanst

Dat het virus zich aan het verspreiden was over onze mooie aardbol was ik mijn dertigste verjaardag aan het vieren in het mooie Brazilië. Helaas heb ik mijn reis moeten afbreken en ben ik eerder naar huis gekomen.

Dag mooie lieve mensen,

Mijn naam is Sietske en ik ben acupuncturist, Kundalini/Shen yogalerares en geef pilates-lessen.

Dat het virus zich aan het verspreiden was over onze mooie aardbol was ik mijn dertigste verjaardag aan het vieren in het mooie Brazilië. Helaas heb ik mijn reis moeten afbreken en ben ik eerder naar huis gekomen.
Hier eenmaal aangekomen moest ik mijn praktijk sluiten en mocht ik alleen nog online lessen geven. Wat natuurlijk een enorme domper was.

Gelukkig mocht ik wel online lessen geven wat mij ontzettend veel plezier brengt. Het is ook heel fijn om nu mensen door het hele land, zelfs vanuit Europa en Amerika in mijn lessen te mogen ontvangen. Deze tijd van rust en ruimte ben ik ook wel dankbaar dat ik hier thuis aan mijn persoonlijke groei kon werken. Vooral omdat ik deze groei kan delen online en nu gelukkig ook weer in de praktijk.

 

Kundalini Yoga

Door mijn eigen ervaringen met Kundalini yoga en acupunctuur probeer ik mijn cliënten en cursisten meer bewustzijn bij te brengen van het lichaam, de geest en ziel. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet de Kundalini yoga volgens de Yogi Bhajan geef. De yoga die ik geef is niet volgens een script, ik gebruik onderdelen waarvan ik merk en weet dat het werkt. Ik noem mijn yogalessen hierdoor dan ook Shen-yoga. Shen zijn de vijf zielen die in ons lichaam verbonden zijn met het hart, de lever, milt, longen en nieren. Ieder van deze organen en zielen representeren zich in verschillende manieren binnen ons leven. Ik maak gebruik van de Kundalini energie om het bewustzijn en potentie te vergroten maar hoop ook mijn leerlingen een stukje zielsbegrip te geven.

Er gebeuren zoveel dingen op een dag, alleen in onze telefoon ziet al een wereld van zichzelf. Hierdoor kunnen er een hoop ijle energieën in ons lichaam in de war raken, genegeerd worden of zelfs vast gaan lopen in ons lichaam. Met deze energieën werk ik tijdens mijn lessen en behandelingen. Kundalini-Shen yoga verandert, net als acupunctuur, de energie in het lichaam, geest en ziel. Het herstelt de balans waardoor jij weer terugkomt in de flow van jouw leven.

Dit creëert tijdens mijn lessen en acupunctuurafspraken unieke ervaringen. Vaak helpt het mensen veder te kijken dan alleen de fysieke klacht. Hierdoor kunnen zij doormiddel van ondersteuning de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel richting balans te brengen.

 

Geïnteresseerd?

Mocht jij geïnteresseerd zijn in het volgen van een online les of een acupunctuur afspraak willen maken.

Dat kan via: [email protected], op Facebook: Sietske Wanst of op Instagram via: shen.yogi

Heel veel liefs,
Sietske

 

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.