Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Het verhaal van: Hannah

  • Geplaatst op
  • Door Hannah
Het verhaal van: Hannah

21 juni, wereld yoga dag. Op moment van schrijven is mijn studio nog gesloten. Het plotselinge stilstaan van de wereld en het omschakelen doet iets met je. Ik merkte dit aan mijn deelnemers maar vooral ook aan mezelf. De afgelopen weken waren voor mij dan ook een rollercoaster aan emoties.

Op de dag dat bekend werd dat alle sportscholen en dus ook yogastudio’s dicht moesten bedacht ik mij geen seconde. Ik ging online live-lessen geven. In 1 avond had ik alles geregeld, de setting, Webinar programma om live te gaan, nieuwsbrief etc. De eerste weken heb ik mijn lessen via een livestream gegeven. Ontzettend spannend maar ook leuk om te doen. Zo kon ik toch iets betekenen voor mijn deelnemers, die het ook heel fijn vonden. Ik merkte veel onrust en onzekerheid bij mijn yogi’s. Angsten, niet geaard, niet in contact met zichzelf... of hielden ze mij misschien een spiegel voor?

 

Angsten

Zelf kreeg ik meer tijd en ruimte om aan andere dingen te werken waar ik eerder wat minder tijd voor had. Zo stond een online academie al op het to-do lijstje en er ontstond een online yoga & meditatie pakket. Ik ging lekker mee met de flow en zat in een creatiemodus. Tot dat daar op een gegeven moment angsten omhoog kwamen en ik daar meer aandacht aan mocht geven. Ik was zo aan het “geven” uit angst iemand tekort te doen, maar diegene die ik het meeste tekort deed was mijzelf. Er kwamen oude patronen naar voren waarvan ik dacht dat ik die omgebogen had. Oude angsten die omhoog kwamen waarvan ik dacht dat ik die geheeld had. Niets was minder waar. Door het stilstaan, tijd voor mezelf en tijd om te reflecteren had ik juist de ruimte om aan mijn zelf te werken. Het loslaten van oude patronen en overtuigingen en het helen van angsten en blokkades. Groei is pijnlijk en gaat niet zonder verdriet. Het was zoeken naar een balans van geven en nemen. Iets waar ik al jaren aan werk en elke keer weer als aandachtpunt terug komt op mijn pad. En iedere keer kom ik een stukje verder en mag ik een stukje dieper gaan. Iedere dag leer en groei ik een beetje meer.

 

Ik ben liever voor mijzelf

De afgelopen periode was een heftige periode. Een periode met veel verdriet en boosheid maar ook extra veel geluksmomenten, blijheid en liefde. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, ik ben liever voor mijzelf en heb nog meer zin om volgende maand weer met de lessen te starten in de studio. Het heeft groei en ontwikkeling gebracht en er komen hele mooie nieuwe projecten aan.

Er is een universele transformatie gaande, een shift, en die gaat hard. Er gebeurt veel in de wereld maar ook in jou. Hoe gaat met jou? Hoe ga je ermee om? Komt er veel los? Wat mag er gezien worden?

Misschien kan ik je helpen met mijn gratis meditaties. Kijk eens op www.hannahyoga.nl.

 

Liefs Hannah

 

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.