Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Het verhaal van: Bernadette

  • Geplaatst op
  • Door Bernadette - Moods Skincare
Het verhaal van: Bernadette

Dat Yoga en wellness onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dat weten yogaliefhebbers vaak wel. En dat geuren van etherische oliën je welzijn kunnen beïnvloeden is ook voor velen van ons bekend.

Geuren brengen herinneringen boven of laten je wegdromen naar verre oorden. Het kan je diep laten ontspannen, of juist een oppepper geven om meer uit jezelf en je dag te halen.

Het is heerlijk om etherische oliën aan je yoga practice toe te voegen door ze bijvoorbeeld te verdampen in een diffuser of verdund aan te brengen op de enkels, polsen of onderrug. Ik ben mij tijdens de 'corona stop' gaan verdiepen in het opzetten van een yoga & aromatherapie workshop om met een reeks asana's en meditaties daarbij passende etherische oliën te ervaren. Hopelijk kunnen we daarmee gauw van start gaan!

Tijdens de corona stop is mijn yoga docente Mirjam doorgegaan met het sturen van video's. Elke dag een andere oefening of meditatie. Om ze thuis te beoefenen vereist wat discipline maar het is zo fijn om de yoga routine erin te houden en de stem van mijn lieve yoga juf te blijven horen moedigt aan! De verbinding is gebleven, ook op afstand.

 

ME time

Persoonlijk probeer ik de vele uurtjes die we nu thuis doorbrengen in te vullen met een zelfstudie of challenge. Zo ben ik begonnen met 'The Miracle morning'. Steeds een beetje vroeger opstaan richting de 5 uur (!) om meer ME time in je leven te creëren. Je doelen voor de dag in alle rust te overdenken..het werkt echt! Het is lastig in het begin, maar wat een aanrader!

Ook Aromatherapeuten kunnen een deel van de behandeling, de massage, nu lastig uitvoeren. Wij hebben een manier gevonden waarop we toch door kunnen gaan door online consulten aan te bieden en op maat gemaakte producten naar huis te versturen. Zo zie je maar, we worden creatief met elkaar en vinden een manier om een nieuwe weg in te slaan!

Laten we hopen dat we met elkaar, krachtig en met zelfvertrouwen uit deze moeilijke tijd komen!

 

Bernadette
Moods Skincare

 

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.