Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

De kracht van Faceyoga

  • Geplaatst op
  • Door Suzanne - Biocare Online
De kracht van Faceyoga

Wat is Faceyoga en hoe werkt dat nou precies? Het is een natuurlijke methode waarmee je je gezichtsspieren versterkt en de huid verfrist. Je gezicht behoudt een gezonde en jeugdige gloed en rimpels verminderen. Al met een paar eenvoudige oefeningen zie je een positief resultaat.

Faceyoga, heb je er al eens van gehoord en werkt dit nou echt? We vroegen het aan holistisch huidexpert Suzanne van Biocare Online. Ze legt uit wat faceyoga is, hoe het werkt en dat je met een paar eenvoudige oefeningen al een positief resultaat ziet in je gezicht.

 

Wat is Faceyoga nou eigenlijk precies?

Faceyoga is een natuurlijke methode om je gezichtsspieren te versterken en te tonificeren door middel van specifieke oefeningen en massages. Net zoals yoga je helpt om je lichaam fit en flexibel te houden, helpt Faceyoga om je gezicht jong en stralend te houden. Door dagelijks slechts een paar minuten te besteden aan deze oefeningen, kun je rimpels verminderen, de huidelasticiteit verbeteren en een gezonde, jeugdige gloed behouden. Het is een eenvoudige, niet-invasieve manier om op een bewuste manier je natuurlijke schoonheid te behouden en te verbeteren.


Kan iedereen Faceyoga leren?

Absoluut, iedereen kan Faceyoga leren! Het mooie van Faceyoga is dat het geschikt is voor alle leeftijden en huidtypes. Of je nu net begint met huidverzorging of al jaren een routine hebt, Faceyoga kan eenvoudig worden geïntegreerd in je dagelijkse leven. De oefeningen zijn gemakkelijk te volgen en vereisen geen speciale apparatuur. Met haar online programma, Faceyoga - Natural Lifting Massage, begeleid ze je stap voor stap, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt beginnen met het verjongen en versterken van je gezichtsspieren.


Hoe werkt Faceyoga

Faceyoga voer je eenvoudig uit met je handen. Het is letterlijk het masseren van je gezicht, waarbij je door regelmatig masseren de doorbloeding stimuleert. Meer doorbloeding betekent dat er meer zuurstof naar je opperhuid komt, wat resulteert in minder rimpels en een frisse uitstraling. Onze huid bestaat uit meerdere lagen, en met goede Faceyoga warm je het onderhuidse bindweefsel op, waardoor de doorbloeding naar de opperhuid - het zichtbare deel van ons gezicht - wordt bevorderd. Door deze bovenste laag van voldoende zuurstof te voorzien, behoud je een gezonde en jeugdige gloed.


De voordelen van Faceyoga

Faceyoga biedt talloze voordelen voor je huid en algehele welzijn. Door regelmatig je gezicht te masseren, verbeter je de elasticiteit van je huid, wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De verhoogde doorbloeding zorgt niet alleen voor een gezonde gloed, maar ook voor een betere opname van voedingsstoffen. Bovendien kan Faceyoga helpen bij het verminderen van spanning en stress in de gezichtsspieren, wat leidt tot een meer ontspannen gezicht. Daarnaast bevordert het lymfedrainage, waardoor zwellingen en donkere kringen onder de ogen worden verminderd.

Naast de fysieke voordelen draagt Faceyoga ook bij aan zelfacceptatie, selfcare en zelfliefde. Door dagelijks tijd te nemen voor Faceyoga, creëer je een moment van rust en aandacht voor jezelf. Dit ritueel bevordert niet alleen de gezondheid van je huid, maar versterkt ook je gevoel van eigenwaarde en zelfacceptatie. Het bewust bezig zijn met je gezicht en jezelf op een liefdevolle manier verzorgen, helpt je om meer in contact te komen met je eigen lichaam en behoeften. Faceyoga is meer dan alleen een schoonheidsroutine; het is een manier om je innerlijke en uiterlijke zelf in balans te brengen, wat uiteindelijk leidt tot een diepere vorm van zelfliefde en welzijn.

Wat heb je nodig om een Faceyoga uit te voeren?

Om Faceyoga uit te voeren, heb je slechts een paar eenvoudige benodigdheden nodig. Zorg ervoor dat je handen schoon zijn en dat je bij voorkeur korte nagels hebt om te voorkomen dat je je huid beschadigt. Gebruik een gezichtsolie, bij voorkeur een 100% natuurzuivere olie zoals de Face Oil van INIKA Organic. Dit is belangrijk omdat onze huid maar liefst 60% opneemt van wat we erop aanbrengen, dus kies voor natuurlijke producten zonder hormoonverstorende stoffen. Voor de beste resultaten kun je overwegen een cursus te volgen om de Faceyoga-oefeningen correct uit te voeren. Met deze basisbenodigdheden ben je klaar om de voordelen van Faceyoga optimaal te benutten.

 

Met faceyoga je fronsrimpels verminderen?

Een simpele maar zeer effectieve greep en dit werkt als volgt. Werk met je wijsvinger en duim door vanaf de haargrens naar beneden te rollen met je wijsvingers vlak tegen je voorhoofd. Bij de fronsrimpel gebruik je ook je duim om de huid op te pakken en de rimpel uit te rollen. Herhaal deze dagelijks zon 30 keer voor optimaal resultaat.

We brengen allemaal dagelijks huidverzorging aan, dus het is super gemakkelijk om er even wat grepen op los te laten en je huid te masseren. Of je nu 's ochtends je dag begint, onderweg bent in de trein of in de auto voor een stoplicht staat, of 's avonds tv kijkt, je kunt Faceyoga de hele dag door uitvoeren. Het integreren van deze eenvoudige maar effectieve routine in je dagelijks leven helpt niet alleen om je huid te verbeteren, maar ook om momenten van selfcare en ontspanning te creëren. Huidexpert Suzanne: “Door Faceyoga regelmatig te beoefenen, werk je aan frisse, gezonde huid en een diepere verbinding met jezelf. Ik ben er zelf letterlijk het bewijs van. Ik gebruik geen botox of fillers maar masseer al jaren dagelijks mijn gezicht gewoon omdat ik wist hoe het moest.”

 

Holistisch huidexpert Suzanne van Biocare Online masseert al jaren dagelijks haar gezicht en ziet nu, naarmate ze ouder wordt, de positieve verschillen. Haar missie “natuurlijk ouder te worden” en hier bewustzijn voor te creëren, heeft geleid tot haar online programma: Faceyoga - Natural Lifting Massage.

 

Aanbevolen productseries

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.