Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

5x inspirerende yoga reisbestemmingen

  • Geplaatst op
5x inspirerende yoga reisbestemmingen

De mooiste inspirerende yoga reisbestemmingen voor jou op een rij. Hier vind je serene rust, (gezonde) inspiratie en balans!

Yoga kun je overal doen! In de studio, thuis maar ook in het park of op reis. Een reismatje in je tas of koffer en je bent ready to go. Hieronder volgen 5 mooie inspirerende yoga bestemmingen.

Bali
Dit is toch wel hét eiland waar veel yogi’s en yogini’s heen gaan voor een yoga reis of retreat. En dat is niet voor niets, de serene rust, het heerlijke gezonde eten en inspirerende sferen vind je hier. De inwoners doen er alles aan om het jou naar je zin te maken, ze zijn lief en zorgzaam en zorgen dat je de reis van je leven maakt. Met een reismatje in je koffer of backpack kun je elk moment beslissen om een yoga sessie te doen of ergens te volgen. Bali heeft eindeloos veel oorden waar je helemaal tot rust komt en werkt aan jouw balans. Je omringt jezelf met positieve invloeden en je komt herboren terug in Nederland.


Ibiza
Dit eilandje in de Middellandse Zee is iedereen wel bekend. De termen hippie, uitgaan en vrijheid zijn onlosmakelijk met het piepkleine eiland verbonden. De vrije leefwijze van de inwoners dringt al snel door bij iedere reiziger en het gevoel dat je kunt doen en laten wat je wilt ontstaat al snel. Geld en hard werken verdwijnen op de achtergrond en gezonde maaltijden en in verbinding met jezelf staan nemen de overhand. Je neemt tegelijkertijd ook nog eens te leuke inspiratie mee voor de interieur van je huis, want het eiland is één en al Pinterest beeld!


Amerika
In Amerika is yoga al jarenlang populair. Iemand met een yogamatje onder zijn of haar arm onderweg naar de studio is al lang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Amerika is groot, niet alleen in oppervlakte maar ook in denken. Je verzint het maar of je vindt het hier. Er worden honderden yoga vormen aangeboden en er komen iedere keer weer meer yoga stijlen bij. Denk maar aan Fat Yoga voor zwaardere mensen of Cat Yoga waarbij je met je kat kunt deelnemen aan een yoga practice. Niets is te gek! Op veel plekken vind je de meest gezonde food spots met homemade kombucha en rijkelijk gevulde salades.

Oslo
Hier kom je terecht in een duurzame en gezonde leefomgeving. Werkelijk overal is aan gedacht. Je wordt helemaal geïnspireerd door de sportieve inwoners en de vele yogastudio’s en gezonde biologische eettentjes. Je kunt bovendien heerlijk wandelen in Oslo, je komt langs prachtigere wateren en natuurgebieden. Je vindt rondom de stad de één na de andere plek om je yogamatje uit te slaan en een yoga moment in te lassen.


Mauritius
Ook Mauritius is een fantastische reisbestemming. In de Indische oceaan naast Madagascar vind je dit piepkleine eiland. Het bijzondere is dat dit eilandje een Nederlandse geschiedenis kent. De adembenemende ondergaande zon, de lieve mensen en de unieke flora en fauna maken Mauritius ongekend bijzonder. Je vindt overal yoga lessen en de rustgevende sfeer zorgt ervoor dat je maar wat graag aan je balans werkt!

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.