Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€26,95

Yogatas katoen eco bohemian - Lotus

€26,95
Op voorraad
Andere varianten:

Deze gezellige katoenen tas met bohemian print vervoert je yogamat, accessoires en andere persoonlijk spullen naar je yogasessie op locatie. De tas is voorzien van een verstelbare draagriem.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,00 Korting
YOGA TAS + YOGA RIEM
€36,90
€35,90
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + KURK BLOK
€41,90
€40,40
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + HANDDOEK
€53,90
€52,40
Op voorraad

Reviews

Lilian Geplaatst op 22 September 2023

fijne grote tas, kunnen ook nog allerlei andere spulletjes in

Mandie Geplaatst op 5 Maart 2023

Hele fijne ruime tas. Handig de xtra plek voor bijvoorbeeld je telefoon en sleutels!

Petra Geplaatst op 11 Mei 2021

Dit is echt zo'n fijne tas! mat, handdoek, bolsters, flesje water: het past er allemaal in. Met een extra zakje voor sleutels aan de binnenkant en nog een zakje buitenop dat haast niet opvalt. Allemaal van een stevige stof. hier heb ik nog jaren plezier van!

Esther Geplaatst op 25 Januari 2021

Deze katoenen yogatas van Lotus besteld bij mijn extra dikke mat en geen moment spijt van. Heel fijn om al je spullen in op te bergen en het bohemian printje is leuk maar niet te druk voor mij. Goede ritsen, handige vakjes en het hengel zit lekker op mijn schouder. Als ik niet aan yoga doe, berg ik mijn yogaspullen in de tas op, ideaal!

Nicolette Geplaatst op 20 Oktober 2020

Geweldige tas. Blij dat ik deze gevonden heb, mijn yogamat is 68 cm breed en het was niet gemakkelijk om een tas te vinden waar mijn mat vlotjes in kan. Bovendien is het een heel leuk design en super fijn materiaal.
Ik kreeg bij de eerste les dan ook al veel positieve opmerkingen over mijn ‘ leuke tas’
Happy customer
Namasté

Winfried Geplaatst op 23 Maart 2020

De volgende dag meteen in huis ondanks de drukte. Alles past erin en daar ben ik blij mee!

Winfried Geplaatst op 23 Maart 2020

De volgende dag meteen in huis ondanks de drukte. Alles past erin en daar ben ik blij mee!

Annette Geplaatst op 10 Februari 2020

Goed!

Julia Geplaatst op 11 December 2019

Is zoals beschreven. Prachtige print, stevige tas en inderdaad erg ruim! Ook een vak aan de buitenkant. Ik had dat niet gezien in de foto's of omschrijving dus ik was blij verrast. Ik heb een rubberen mat, geef les, volg les en ga binnenkort aan een yoga-opleiding beginnen, dus ik was wel toe aan een handigere manier van dragen dan een draagkoord. Bevallen je de foto's? Zeker doen. Voor de prijs (en de service) hoef je het ook echt niet te laten!

Marie Geplaatst op 25 November 2019

Gekozen vanwege het design en die is heel vrolijk. Ken je dat gevoel dat als je nergens naar kijkt en er een glimlach op je gezicht verschijnt? Dan heb ik als ik naar deze tas kijk, het brengt rust maar ook een vrolijk gevoel. Me is happy :)

Lizzy Rijker Geplaatst op 2 Oktober 2019

Fijne print en alles past erin

Lees meer reviews

4.9 sterren op basis van 11 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.