Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€29,95

Yogamat sticky extra dik moon sand - Lotus

€35,95 €29,95
Op voorraad
Andere varianten:

Volg de fasen van de maan op deze exclusieve, extra dikke yogamat van Lotus. De dikte en het stroeve karakter van de mat zorgen ervoor dat je rotsvast elke soort yogastijl kunt beoefenen. In een prachtige zandkleur!

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,95 Korting
MOON PRODUCT + MAANSTEEN ARMBAND
€44,90
€42,95
Op voorraad
€5,00 Korting
MOON PRODUCT + MAANKALENDER
€36,90
€31,90
Op voorraad
€1,50 Korting
MOON PRODUCT + KURK BLOK MOON
€45,90
€44,40
Op voorraad

Reviews

Marielle Geplaatst op 24 Februari 2024

Mooie kwaliteit , snelle levering ! En comfortabel

Sarah Geplaatst op 17 Februari 2024

Hele fijne mat!!

Eva Geplaatst op 6 Februari 2024

Top kwaliteit!

Jonne Geplaatst op 29 November 2023

Fijn matje!

Marloes Geplaatst op 14 Oktober 2023

Een prachtig product die ik gebruik tijdens mijn yoga lessen en om thuis oefeningen te doen. Mooie kwaliteit en wat ik nog belangrijker vind is de looks de mooie rustige kleur combinatie. Love it een echte aanrader. Veel liefs Marloes

Daphne Geplaatst op 30 September 2023

Deze yogamat is de fijnste die ik ooit heb gehad. Goede anti-slip, fijne dikte en mooi design! Heel blij mee

Sanne Geplaatst op 11 September 2023

Goede mooie yogamat! Blij mee!

Bart Geplaatst op 23 Juni 2023

Hele mooie yogamat

Lysanne Geplaatst op 20 Maart 2023

Heel blij met deze mooie yoga mat! Goede anti slip, glijdt niet weg!

Maris Geplaatst op 7 Februari 2023

Deze is zooooooooo mooi! Goede grip. Lekker dik ook voor de restorative yoga.

Karin Geplaatst op 24 Oktober 2022

Een zeer professionele yogamat, mooi dik! Hierop kan je comfortable je oefeningen doen! De mat blijft mooi liggen en je wordt blij van de uitstraling van de yogamat.Beste yogamat die ik heb gehad.

Sylvia Geplaatst op 17 Oktober 2022

Een stevige mat, goede grip, heel tevreden mee, de yogapractice gaat nog beter

Chantal Geplaatst op 25 Augustus 2022

Leuk patroon
Ligt lekker onder je voeten

Evelien Helsen Geplaatst op 8 Februari 2022

Verschuift niet en is niet alleen zeer comfortabel, maar ook super mooi!

Lees meer reviews

5 sterren op basis van 14 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.