Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€36,95

Yoga deken eco naturel - Pure

€36,95
Op voorraad
Andere varianten:

Laat je door kou en tocht niet afleiden van je heerlijk ontspannen zen moment. Of je nu veel stil ligt tijdens je meditatiesessie of dat je kalm een krachtige yogasessie afsluit, het gebruik van deze fraaie yoga deken gaat je sessie zeker bevorderen.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,95 Korting
YOGA DEKEN + OOGKUSSEN LINNEN
€51,90
€49,95
Op voorraad
€2,95 Korting
YOGA DEKEN + MEDITATIEKUSSEN
€76,90
€73,95
Op voorraad
€1,95 Korting
YOGA DEKEN + WEIGHT BAG
€59,90
€57,95
Op voorraad

Reviews

A Geplaatst op 23 December 2023

Mooie deken in een mooie naturel kleur.

kathy Geplaatst op 24 November 2023

stijlvol en mooi

Annet Geplaatst op 6 November 2023

beetje stug maar heel natuurlijk

Liselotte Geplaatst op 19 Oktober 2023

Heerlijke katoenen deken. Lekker groot. Perfect voor bijv. Yoga nidra

Frieda Geplaatst op 19 Oktober 2023

Hele fijne deken van heerlijk materiaal om er onder te liggen.

Marloes Geplaatst op 14 Oktober 2023

Ideaal voor tijdens de yoga nidra les. Een warme en rustige kleur die mooi aansluit bij de rest van mijn super yoga producten. Heel blij mee. Zeker nu voor de herfst en winter maanden.

Jory Geplaatst op 18 Juni 2023

Fijn materiaal en lekker warm

Mels Geplaatst op 18 Juni 2023

Fijne wat zwaardere deken. Ik gebruik ‘m vooral voor de eindhouding om lekker onder te liggen na mijn yin yoga oefeningen. Maar ook een fijne dikte als je je hoofd wil ondersteunen of om tussen of onder je benen te doen bij verschillende oefeningen. Mooie kwaliteit!

ivanka Geplaatst op 9 Juni 2023

Heerlijke deken om onder te liggen na de yogales en zo’n fijne stof waardoor deze zelfs bij warm weer te gebruiken is. Een aanrader!

Nadine Geplaatst op 24 April 2023

Erg fijn kleed.

Wanda Geplaatst op 10 April 2023

Prachtige deken, ik gebruik hem om yoga nidra te doen, heel fijn!

Cindy Geplaatst op 23 November 2022

Heerlijke deken; goed formaat en natuurlijk materiaal en kleur

Katinka Geplaatst op 12 November 2022

Fijne mooie stof. Hele fijne deken! Echte aanrader!

Bas Geplaatst op 13 Juni 2019

Snel in huis en heel zowel tevreden over de kwaliteit als over de service van superyoga. Kan het iedereen aanraden.

Benjamin Geplaatst op 9 April 2019

Product is naar verwachting, komt overeen met het plaatje. Tijdens restorive yoga handig om te gebruiken.

Lees meer reviews

5 sterren op basis van 15 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.