Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Toesox

Filters

Toesox

Tijdens een yogasessie kun je allerlei ongemakken ervaren die je uit je focus halen. Onvoldoende grip, koude voeten of te weinig ondersteuning zodat je pijn aan spieren en gewrichten krijgt. Wat als daar een simpele oplossing voor is in de vorm van yoga sokken? Met de prachtige Toesox die je in allerlei soorten en maten kunt krijgen kun je alle soorten ongerief gemakkelijk verhelpen. Hoe beter je concentratie is tijdens een meditatie- of yogasessie, hoe succesvoller je practice is. Daarmee kan je fysieke en mentale gesteldheid met grote stappen vooruitgaan.

 

Toesox yoga sokken om de hygiëne te bevorderen

Bekijk je de zaak praktisch, dan is het dragen van yoga sokken vooral fijn vanuit een hygiënisch oogpunt. Met name als je vaak buitenshuis een practice doet, dan is een goede hygiëne onontbeerlijk. Of je in de yogastudio op een geleende mat of buiten op een grasveld staat, bacteriën en schimmels zijn alom aanwezig. Een geruststelling: onze huid is erop gemaakt om het meeste hiervan buiten het lichaam te houden. Toch zijn bijvoorbeeld wratten en zwemmerseczeem zeer besmettelijk en hebben veel mensen hier last van. Draag je een paar Toesox, dan ben je gegarandeerd gevrijwaard van problemen met je voeten. Andersom werkt dit principe ook: transpireer je tijdens je yogasessie, dan vangen de sokken het transpiratievocht op zodat de vloer of de yogamat hier voor het grootste deel vrij van blijft. En het beste aan yoga sokken? Je kunt ze altijd lekker fris wassen in de wasmachine. Daardoor sta je altijd met een schoon en hygiënisch gevoel klaar voor een nieuwe practice.

 

Doe jij graag je practice buiten de deur?

Niet alleen hygiëne is dan key. Ook het beschermen van je voeten op onregelmatige oppervlakken is belangrijk. Vooral in de buitenlucht kunnen bijvoorbeeld takjes en steentjes pijnlijk zijn als je erop gaat staan. Door yoga sokken te dragen, kun je het meeste leed voorkomen en je voeten beschermen tegen beschadiging. Wist je dat Toesox ook altijd uitgerust zijn met een extra dikke band over de hiel? Dat geeft de enkels extra steun tijdens het bewegen. Maak je een keer een misstap, dan is de kans op een verzwikking kleiner. Een geruststellende gedachte.

 

Laat koude voeten niet je practice verstoren

Niets is zo hinderlijk als koude voeten. Het kan je uit je slaap halen en voor ongemak zorgen als je een avondje lekker wilt ontspannen. Vooral ’s winters kan dat heel vervelend zijn. En wat te denken van een yoga practice in een rustige stijl of tijdens een meditatiesessie? Koude voeten kunnen je flink uit je concentratie halen. Door een combinatie van het materiaal in Toesox van dik, zacht biologisch katoen, polyester en elastaan, voorkom je ongemak van kou. De voeten blijven op een fijne wijze verwarmd zonder dat de sokken van Toesox verstikkend aanvoelen. Het katoen ventileert uitstekend en het elastaan zorgt ervoor dat de yoga sok zich helemaal vormt naar je voet. Zo voelt het bijna alsof je de Toesox niet aan hebt maar ervaar je toch aangenaam warme voeten!

 

Met Toesox heb je uitstekende grip

Veel mensen kiezen voor een practice op blote voeten omdat je zo de beste grip hebt op de yogamat of vloer. Dat is niet voor niets want met normale sokken glijdt je makkelijk weg waardoor je niet op optimale wijze je sessie kunt uitvoeren. Daar hoef je met de speciale Toesox niet bang voor te zijn. Yoga sokken zijn namelijk altijd uitgerust met antislip nopjes. Deze kleine bolletjes zitten overal onder de sok verspreid en geven op elke ondergrond maximale weerstand. Of je dus een rustige stijl aanhangt, of een stijl als bijvoorbeeld Vinyasa Yoga, je blijft altijd strak en stabiel staan met de Toesox. Sterker nog, met de juiste yoga sokken kun je zelfs meer grip hebben dan met blote voeten.

 

Toesox zijn er in allerlei gave uitvoeringen

Vind je een paar yoga sokken voor de enkels fijn of wil je ze zelfs tot aan de knie laten reiken? Toesox zijn er in allerlei soorten en maten waarbij je zelf kunt kiezen voor een fijne uitvoering. Zo zijn er yoga sokken voor dames en voor mannen, in verschillende hoogten en verschillende prints of kleuren. Niet alleen fijn voor tijdens je practice, maar wellicht ook voor als je thuis werkt en lekkere warme voeten (en benen!) wilt. Daarnaast kan ook de trendy yogi met een gerust hart een paar leuke yoga sokken uitzoeken. Van klassiek zwart tot een printje met een palmboom of van mintgroen tot gestreept blauw. Toesox zijn er in allerlei gave uitvoeringen waarmee je altijd wel een paar vindt dat goed met de rest van je outfit matcht. Heb je meerdere sessies per week ingepland? Dan kun je voor elke keer weer een nieuw leuk paar aandoen.

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.