Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
15.000+ tevreden klanten

Gaiam

Filters

Meer
op=op

Yogamat sticky extra dik medaillon print lichtblauw

Kies voor een uniek design en extra comfort met deze 6 mm di..
€29,95 €27,95

Yoga sokken extra grip zwart - Gaiam

Op zoek naar yoga sokken voor je yoga sessie? Deze stijlvoll..
€18,95

Yogamat sticky boom print roze

Kom stijlvol voor de dag met deze donkerroze cherry blossom ..
€24,95

Yogamat sticky bladeren print turquoise

Met de klassieke barok print in combinatie met de blauw/groe..
€24,95

Yogamat sticky bloemen print oranje

Ben je op zoek naar een unieke yogamat en beoefen je een sta..
€24,95

Yogamat sticky waterkers print paars

Met deze licht plakkerige sticky yogamat en het unieke desig..
€24,95
Gaiam

Gaiam, uitgesproken als “kai-jam”, is een samensmelting van de woorden “Gaia” (Moeder Aarde) en “I am” (ik ben). Het merk koestert de planeet en probeert de natuurlijke rijkdommen en haar bewoners zo goed als mogelijk te beschermen en te respecteren ten einde onze levens en dat van toekomstige generaties te verrijken. De levensquote van de oprichter, Jirka Rysavy, sluit hier nauw op aan: “Het creëren van een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde mensen – een kracht voor positieve verandering“.

Gaiam is meer dan alleen een Gaiam yogamat, het bedrijf is opgericht om mensen die streven naar gezondheid, gemeenschap en spiritualiteit te ondersteunen in hun doel de planeet positief te veranderen. Ten aanzien van voorgaand doel is het thema LOHAS opgestart, de naam wordt inmiddels gebruikt voor tijdschriften in de Verenigde Staten en Japan en is er een ware LOHAS-gemeenschap ontstaan.

Bij Gaiam weten ze dat een positieve verandering van binnenuit komt. Het merk ontwikkelt sinds 1988 naast inspirerende media tevens producten voor een gezond leven. Zo verkopen ze balansballen, maar ook Pilates DVD’s en Gaiam yogamatten behoren tot het assortiment. Als je kiest voor een Gaiam yogamat kies je voor een positieve bijdrage aan onze planeet.


Duurzaam en kwaliteit

Gaiam is het eerste bedrijf in de wereld dat een CO2 neutraal verschepingsprogramma lanceerde. Op dit moment zijn er bijna 1.500 bomen via het programma gepland om de CO2-impact van het hoofdkantoor en het distributiecentrum te compenseren.

Alles staat in het teken van de planeet en dat is te merken aan alle activiteiten die vanuit het bedrijf plaatsvinden. Voor media maakt Gaiam gebruik van ecologische bewuste verpakkingen, die zijn bedrukt met inkt op soja basis. Samen met reisorganisatie Natural Habitat Adventures biedt Gaiam individuele en collectieve eco-reizen aan. Ze zien toe op humanitaire omstandigheden met de organisatie Fair Trade. Je hoeft je geen zorgen te maken als je een Gaiam yogamat aanschaft, je mag er vanuit gaan dat je een duurzaam item in handen hebt.


Gaiam yogamat

In het kader van mensen ondersteunen die streven naar gezondheid verkoopt Gaiam uiteenlopende yoga accessoires. De Gaiam yogamatten zijn voorzien van een inspirerende print en allemaal even uniek. Het merk speelt goed in op de seizoenen en weet de kleuren te vinden die iedereen aanspreken. Een Gaiam yogamat is voorzien van een antislip technologie zodat je je geen zorgen hoeft te maken over wegglijden. Geheel in stijl met Gaiams missie zijn de yogamatten van Gaiam vrij van chemicaliën en worden de matten op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Met een Gaiam yogamat ga je bovendien voor veiligheid en comfort zodat je het uiterste uit jezelf kunt halen.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
15.000+ tevreden klanten