Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€31,95

Yogamat sticky extra dik taupe - Lotus

€31,95
Op voorraad
Andere varianten:

Zoek jij een unieke mat met een hoge kwaliteit? Dan is de extra dikke sticky taupe yogamat voor jou gemaakt. Heerlijk dik en verend en een goede stroeve grip zodat je stabiel blijft staan bij alle soorten oefeningen. Ideaal voor een pittige sessie!

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,50 Korting
YOGA MAT + KURK BLOK
€46,90
€45,40
Op voorraad
€2,95 Korting
YOGA MAT + YOGATAS KATOEN ECO
€58,90
€55,95
Op voorraad

Reviews

Annemarie Dekker Geplaatst op 3 Mei 2024

Fijne mat en een hele mooie kleur. J'adore!!

Anouk Geplaatst op 30 December 2023

Superfijne dikke yogamat die doet wat hij moet doen!

Karin Geplaatst op 8 November 2023

Mooie en fijne yogamat. Net iets dikker dan de standaard matten, maar nog dun genoeg om op te rollen en in een yogatas te doen.

Kim Geplaatst op 12 Oktober 2023

Fijne mat en een hele mooie kleur.

Inge Geplaatst op 4 Oktober 2023

Fijne mat

Jasper Geplaatst op 19 Augustus 2023

Lekker dik, schuift niet, goede prijs (:

Sabine Geplaatst op 26 Juli 2023

Fijne mat, glijdt niet weg en is natuurlijk prachtig!

monique Geplaatst op 24 Juni 2023

Mooie prijs prestatie mat. Geschikt voor dagelijks gebruik

Karolina Geplaatst op 28 April 2023

Heel fijn matje, anti slip en lekker dik, zonder dat je daardoor je balans verliest.

Wanda Geplaatst op 10 April 2023

Gisteren voor het eerst in mijn leven begonnen met yoga, het is wennen maar deze mat voelt heel prettig aan.

Sill Geplaatst op 25 Februari 2023

Mooie lengte, leuke kleuren!

Janke Geplaatst op 26 Januari 2023

Super aankoop! Ik gebruik deze mat voor mijn dagelijkse yoga en pilates lessen. De mat heeft veel grip en ik vind de kleur ook erg mooi!

Jennifer Geplaatst op 21 December 2022

Gewoon super!

Saartje Geplaatst op 1 December 2022

Goede dikte. Goede breedte. Goede lengte. Aangenaam materiaal.

kirsten Geplaatst op 4 November 2022

Op eerste indruk zijn het fijne matten en komen zonder die soms aanwezige vieze nieuwe geur uit de doos. Stroefheid lijkt ook goed.

denise Geplaatst op 30 Oktober 2022

mooie mat

Lijda Geplaatst op 22 Oktober 2022

Het is een Super mat voor mijn dagelijkse Pilatus’ oefeningen.

Arlette Geplaatst op 22 Oktober 2022

Een zachte mat en schuift niet. Een prima mat om de yogalessen op uit te voeren.

Arlette Geplaatst op 22 Oktober 2022

Een zachte mat en schuift niet. Een prima mat om de yogalessen op uit te voeren.

Soraya Geplaatst op 4 Juni 2022

Erg blij met de mat en band. Mooie kleur en wat erg fijn is dat de mat lekker lang is waardoor alle oefeningen goed uitgevoerd kunnen worden.

Marieke Geplaatst op 4 Oktober 2021

Superfijne mat, lang en mooie kleur! Het oppervlakte bestaat uit een soort hele kleine kussentjes en is wat zachter dan een normale mat, maar je hebt nog steeds veel grip. Erg blij mee, zeker een aanrader!

Joke Geplaatst op 13 Januari 2021

Super fijne mat, dikte is prettig en de kleur is precies zoals ik hoopte.

Esther Stramm Geplaatst op 9 September 2020

hele fijne mat ! Goede dikte en goede grip

Jolien Geplaatst op 3 September 2020

Mooie dikke mat
Rustige natuurtint
Snel verzonden, zelfs op mijn vakantieadres

Claudia Geplaatst op 13 Augustus 2020

Rustige, neutrale (en inderdaad chique!) kleur,... en perfect in gebruik - blij mee!

Gerard Geplaatst op 11 Augustus 2020

Perfect in gebruik!

Lees meer reviews

4.95 sterren op basis van 26 beoordelingen

Je review toevoegen
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.