Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€26,95

Yoga handdoek antislip harbour - Lotus

€26,95
Niet op voorraad
Andere varianten:

De zeeblauwe yoga handdoek van Lotus zorgt voor extra grip en kan worden gebruikt bovenop de yogamat. De nopjes aan de onderkant zorgen ervoor dat de handdoek niet wegglijdt op een gladde ondergrond. 183 bij 61 cm groot.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Reviews

Fleur Geplaatst op 15 Februari 2024

Prima yogahanddoek die prettig aanvoelt, goed blijft liggen en precies op het matje past

Nicolien Geplaatst op 14 Februari 2024

Fijne ‘handdoek’ Doet wat ie moet doen.

Kiki Geplaatst op 2 December 2023

Super snelle bezorging en mooie kwaliteit, zeer tevreden!

Elly Geplaatst op 28 November 2023

Geweldig blijft goed liggen en is net zo groot als de yogamat

Maaike Geplaatst op 22 September 2023

De yoga handdoek bevalt erg goed, erg handig dat er antislip onder zit.
Het is makkelijk om mee te nemen voor de yoga lessen.
Het zat netjes verpakt voor bezorging.

Ellen Geplaatst op 27 Augustus 2023

Fijne mat, makkelijk om mee te nemen en door de noppen erg stabiel.

Alida Geplaatst op 17 Augustus 2023

Fijne handdoek

Leny Geplaatst op 15 Juli 2023

Ik heb de handdoek cadeau gedaan en de ontvanger was er zeer over te spreken.

Sandra Geplaatst op 24 Juni 2023

Fijne handdoek

Miranda Geplaatst op 8 Juni 2023

Fijne doek mooie kleur

Yvonne Geplaatst op 30 Maart 2023

Ik ben erg blij met de handdoek. De kleur is precies zoals op het plaatje en is zelfs iets langer als verwacht. Ook mooie kwaliteit.

Jitske Geplaatst op 24 Maart 2023

Fijn materiaal!

Marleen Geplaatst op 7 Maart 2023

Erg fijne handdoek

Mariet Geplaatst op 25 Februari 2023

Ideale handdoek om over je mat te leggen. Heeft grip en geeft grip tijdens de oefeningen

Carla Geplaatst op 8 Februari 2023

Geweldig, blijft op de plaats liggen en juiste lengte van de maat bij pilates

Marjanne Geplaatst op 14 Januari 2023

Marinka Geplaatst op 11 Januari 2023

Mooie kleur, schuift niet, goede grip. Paar perfect over matje

Jantien Geplaatst op 13 November 2022

Goeie kwaliteit en fijn bij de yoga dat er anti slip onder zit!

Anita Geplaatst op 3 Oktober 2022

Fijne handdoek om mee te werken

Barbara van Aarle Geplaatst op 16 December 2021

De handdoek doet alles wat ik er van verwacht

Alexis Geplaatst op 2 December 2021

Does not slip even during hot yoga classes. Great quality!

Mark Geplaatst op 12 Maart 2021

Yeah, ik glijdt niet meer weg in verschillende poses en dat is fijn als ik thuis yoga beoefen. Tip is om de handdoek met water beetje nat te maken dan is de grip meteen goed

Willy Geplaatst op 18 Januari 2021

Super handdoek! Goede grip, gebruik hem ook voor work outs die ik online volg thuis.

Demi Geplaatst op 13 Januari 2021

Prachtige handdoek

P vd W Geplaatst op 31 Oktober 2019

Super snelle levering zoals altijd. Al vaker hier bestelt en nog nooit teleurgesteld geweest. De kleur past goed bij mijn mat en ik ga glijd niet meer weg.

Roel Sanden Geplaatst op 8 Januari 2019

Duurzame aankoop, goed product.

Edwin Alserda Geplaatst op 26 September 2018

Doet wat het moet doen: Het voorkomen dat je wegglijdt tijdens hot yoga lessen. Hij past perfect op de yoga mat en ziet er mooi uit. Leveringstijd is precies als op de website staat aangegeven.

Anie Vadero Geplaatst op 29 Juni 2018

Waarom de 5 sterren ?

-ziet er goed uit
- past goed op de mat
-beschermt de mat en ligt er volledig overheen
-mijn mat is nog steeds in goede conditie
-goede en snelle levering

Wat wil je nog meer ? :)

Willy Geplaatst op 25 Mei 2018

Geen problemen mee, werkt zeer goed. Ik gebruikte een normale handdoek, maar dat is zeer zeker af te radennn!!!

M Geplaatst op 21 Augustus 2017

Fijne handdoek. Past perfect

René Geplaatst op 11 April 2017

Mooie kleur, past goed over mijn mat en de extra grip is top!

Yvette Geplaatst op 17 Maart 2015

Ik gebruikte nooit een handdoek, dit was wel aan de mat te zien na verloop van tijd. Ik heb deze handdoek aangeschaft en is extra lang waardoor die perfect op mijn mat past. De grip is daarna erg toegenomen wat ik fijn vind! Mijn mat neemt niet verder af in kwaliteit en ik hoef hem ook minder schoon te maken!

Linda Geplaatst op 6 Oktober 2014

Vind dit een tophanddoek! Mooie kleur, goede kwaliteit.

Lees meer reviews

4.95 sterren op basis van 33 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.