Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€26,95

Yoga handdoek antislip grijs - Lotus

€26,95
Op voorraad
Andere varianten:

Met deze stijlvolle en goed te combineren yoga handdoek is uitglijden op je yogamat verleden tijd. De handdoek biedt extra grip bij vochtige handen of voeten en glijdt niet weg dankzij de siliconen nopjes aan de onderkant. Past over iedere yogamat.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,95 Korting
YOGA HANDDOEK + SOKKEN ANTISLIP M
€45,90
€43,95
Op voorraad
€0,95 Korting
YOGA HANDDOEK + OOGKUSSEN
€39,90
€38,95
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA HANDDOEK + YOGA BLOK
€41,90
€40,40
Op voorraad

Reviews

Femke Geplaatst op 19 Februari 2024

Fijne yoga handdoek!

Celine Geplaatst op 18 December 2023

Fijne handdoek! Geeft een goede grip en voorkomt dat je wegglijdt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Iris Geplaatst op 10 Oktober 2023

Mooie kleur, rustgevend. Goede grip.

Laura Geplaatst op 4 April 2023

De perfecte handdoek om te gebruiken tijdens de hot yoga!

Rianne Geplaatst op 22 Maart 2023

Mooie warm-grijze kleur. Blijft perfect liggen op de yogamat, en door de antislip onderkant verschuift het niet snel tijdens yoga. Top aankoop!

Anne den Harder Geplaatst op 23 Januari 2023

Hele fijne handdoek en andere mensen in de les vragen er ook naar ;-) Heerlijk groot voor je volledige yogamat, fijne kwaliteit en blijft dankzij de antislip op zijn plek liggen. Top!

Marjanne Geplaatst op 14 Januari 2023

Yvonne Geplaatst op 6 Januari 2023

Hallo,
Super blij met de handdoek!
Blijft strak liggen op de yoga mat!

Dana Geplaatst op 2 Juni 2021

Goede antislip handdoek, past perfect over de mat en makkelijk te wassen.

Dilara Geplaatst op 15 Januari 2021

Mooie degelijke anti slip handdoek die doet wat ie moet doen. Blijft mooi na wassen.

Lieka Geplaatst op 21 September 2020

Goede handdoek

Rika Geplaatst op 12 Juni 2020

Ha, had ik nodig voor meer grip en dat doet het ook!

Rian Geplaatst op 22 Januari 2020

Erg blij mee tijdens de lessen waar ik veel zweet omdat de handdoek erg goed werkt en de grip krijg die ik nodig heb. Duidelijk informatie op de website. Ik kom hier zeker terug.

Martine T. uit Nijmegen Geplaatst op 18 November 2019

De towel heeft een mooie subtiele kleur en geeft goede grip tijdens een yoga practice. Ideaal om mee te nemen naar de studio zodat je niet afhankelijk bent van het matje daar, bovendien geeft de handdoek betere grip waardoor ik in bepaalde poses niet meer glij.

Karen Geplaatst op 31 Oktober 2019

Prima handdoek

Silvana Geplaatst op 2 Oktober 2019

Op aanraden van Lisanne heb ik deze handdoek uitgekozen omdat ik mijn oefeningen niet fijn kon uitvoeren op mijn normale handdoek en ik ben super tevreden met deze keuze. Aanrader voor als je net als ik op een matje yoga doet van de sportschool en graag op een eigen schone ondergrond staat. Dik 5 sterren!

Julia Geplaatst op 13 Juni 2019

Goede yoga handdoek, geeft grip waardoor die niet wegschuift. Ook te gebruiken als normale handdoek. De bestelling ging lekker snel, ik vind het top!

Jaan Geplaatst op 11 Februari 2019

Ik heb eindelijk grip op mijn houdingen bij yoga, gewone handdoek schuift weg

Suzie Geplaatst op 9 December 2018

Goede grip en prima kwaliteit. Past goed over mijn yoga mat!

Mniek Geplaatst op 24 Oktober 2018

Ik heb eindelijk grip op mijn houdingen bij yoga, gewone handdoek schuift weg

Adèle Geplaatst op 2 Juli 2018

Prima!

Ellen Geplaatst op 4 Januari 2018

Snelle levering, top kwaliteit! Super!

Rolande Geplaatst op 8 December 2017

Makkelijk te bestellen, goede handdoek, heel tevreden

Sophie Geplaatst op 7 November 2017

Goede kwaliteit voor zeer correcte prijs.
Zeker aaa te raden.

Rita Geplaatst op 25 April 2017

Mooie handdoek, ik wist niet dat dit zo goed hielp tegen uitglijden. Aanrader!

Eveline Geplaatst op 8 Februari 2017

Past precies over mijn mat en ik glijd niet meer uit op mijn matje.

Roland Geplaatst op 3 Oktober 2016

Fijne handdoek, snelle levering

Lees meer reviews

4.9 sterren op basis van 27 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.