Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€5,95

Draagtas met opdruk moon - Lotus

€6,95 €5,95
Op voorraad
Andere varianten:

Vergeet de plastic tas! Neem deze leuke katoenen tas mee als je een dag gaat shoppen, boodschappen gaat doen of als je naar de yogastudio gaat. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor het milieu! De tas van 38 x 42 cm is gemaakt van 100% katoen.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,00 Korting
YOGA TAS + YOGA RIEM
€15,90
€14,90
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + KURK BLOK
€20,90
€19,40
Op voorraad
€1,95 Korting
MOON PRODUCT + MAANSTEEN ARMBAND
€20,90
€18,95
Op voorraad

Reviews

Ingrid Geplaatst op 25 November 2023

Ideale tas, alles past erin voor yogales.

Iris Geplaatst op 10 Oktober 2023

Leuke tas om mijn yoga spullen op te bergen.

Sandra Geplaatst op 22 Juni 2023

Super leuke tas

Lysanne Geplaatst op 20 Maart 2023

Leuk tasje! Ideaal om kleine spulletjes in mee te nemen!

Romy Geplaatst op 7 December 2022

Leuk design

Veer Geplaatst op 18 Juli 2022

Praktisch tasje met mooi maanprint. Handig voor een boodschapje of om yoga handdoek in mee te nemen.

Mélanie Geplaatst op 30 Januari 2021

Prachtige tas, net als op de foto!

Anne Fleur Geplaatst op 13 Januari 2021

Prettig multifunctioneel draagtasje met een geweldig leuke print. Hengsels zitten lekker om je schouder!

Julia Geplaatst op 4 Januari 2021

Een mooie tas, vrij groot ook er kan genoeg in. Alleen de stof was iets dunner dan verwacht maar hij is wel stevig.

Marianne Geplaatst op 20 April 2020

Wat een heerlijk tasje! Ben verslingerd aan de maan dus deze tas past helemaal bij mij. Ik heb hem besteld bij mijn moon yogamat, erg leuk!

Isabelle Geplaatst op 18 Juli 2019

Leuk handig tasje, gebruik hem voor van alles.

Lees meer reviews

4.9 sterren op basis van 11 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.