Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Yoga tijdschriften

Yogakrant

Yogakrant

Yoga Internationaal

Yoga Internationaal

Tijdschrift voor Yoga

Tijdschrift voor Yoga

 

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken tijdens je yoga practice? Of zoek je handige accessoires die een moeilijke pose gemakkelijker maken om aan te leren? Uit een yoga magazine kun je allerlei handige tips en tricks halen die voor elk niveau yogi handig zijn!

 

Yoga als onderdeel van het leven

Steeds meer mensen kiezen ervoor om yoga onderdeel van een gezonde leefstijl te maken. Het is dan ook niet alleen een bezigheid die je mentaal en fysiek op een goed spoor kan zetten. Het is een hele mindset die integraal deel uitmaakt van je leven. Gezonde voeding, goed voor jezelf en voor andere zorgen en yoga. Het kan voor jou allemaal als een puzzel in elkaar passen. Wil jij ook die keuze gaan maken? Dan is het raadzaam om eerst eens een yoga magazine erop na te lezen. Zo kun je stap voor stap kennismaken met alles wat met yoga te maken heeft en onderzoeken of het bij je past.

 

Een yoga magazine voor beginnende yogi’s

Wanneer je net voet zet op het gebied van yoga, dan kun je alle soorten informatie goed gebruiken. Dat kan uiteenlopen van tips om poses veilig aan te leren tot lekker zittende kleding wat bevorderlijk is voor je concentratie. Om aan die informatie te komen, kun je alle kanten uit zoals advies vragen aan je yoga docent of het internet raadplegen. Wat echter zo fijn aan een yoga magazine is, is dat het allerlei soorten informatie bevat op meerdere vlakken. Zo vind je niet alleen handige informatie waar je naar op zoek bent, maar kun je je ook laten verrassen door andersoortige onderwerpen waar je nog niet eerder over nagedacht had. Ideaal, en een yoga tijdschrift is ook heerlijk om languit op de bank of tijdens een zonnige dag in de tuin te kunnen lezen.

 

Een yoga tijdschrift, ook voor gevorderden!

Denk jij dat je alle ins en outs weet van yoga? Allerlei experts schrijven mee aan de inhoud van de yoga magazines zodat je altijd weer een andere invalshoek krijgt. Daarmee kun je niet alleen aan je groei werken, ook kan het je helpen om eens een nieuwe stijl te proberen waar je nog niet eerder aan dacht. Vind je het prettig om in een groep yoga te doen? Dan kun je in een yoga magazine allerlei leuke events vinden die worden georganiseerd voor gelijkgezinden of studio’s waar jij je thuis voelt! Daardoor kun je nieuwe contacten leggen en ervaringen uitwisselen.

 

Wat vind je nog meer in het yoga magazine?

Naast tips voor goede kleding, handige accessoires en een evenementenlijst, kun je nog veel meer verwachten van een yoga magazine. Denk aan de volgende onderwerpen:

  • Welke yogastijlen bestaan er en wat houden ze in? Denk eens aan Yoga Nidra of aan kinderyoga voor je gezin.
  • Nieuwe poses leren.
  • Welke yogamat kan ik het beste kiezen voor een bepaalde stijl?
  • Waar vind ik een geschikte yogastudio?
  • Hoe kan ik bepaalde lichamelijke of geestelijke klachten gericht aanpakken?
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.