Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Tijdschrift voor Yoga

 

Yoga

Yoga is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Tijdschrift voor Yoga belicht de aspecten van yoga vanuit een duizenden jaren oude traditie, en volgt tevens de huidige ontwikkelingen op de voet. Iedere serieuze uiting van yoga krijgt aandacht.

Het magazine

Het magazine geeft oefeningen, achtergrondinformatie, interviews en ervaringen. Aan bod komen onder andere de diverse yogastromingen, yogameesters, meditatietechnieken, gezondheid en voeding. Maar ook boekbesprekingen, speciale series voor vrouwen, om slapeloosheid tegen te gaan, besprekingen van yogahoudingen. En natuurlijk de medische kant van yoga, de Ayurveda en uiteraard de veelzijdige yogafilosofie worden uitgebreid in de artikelen besproken.

Abonnement

Het tijdschrift hanteert een thematische aanpak, waarin aandacht is voor de positieve aspecten van praktische yogabeoefening en yoga in het dagelijks leven. Bij een een abonnement ontvang je het blad per kwartaal in de bus.

Tijdschrift voor Yoga – dé verbindende schakel tussen actieve yogabeoefenaars, yogadocenten, yogastudenten en geïnteresseerden in yoga.

 
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.