Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€26,95

Yogatas katoen eco zwart - Lotus

€26,95
Op voorraad
Andere varianten:

Heb je meerdere yoga items en wil je deze gemakkelijk vervoeren naar de studio of sportschool? Deze stijlvolle zwarte yogatas biedt veel ruimte om naast een yogamat accessoires in op te bergen. Inclusief vak met rits aan de binnenkant.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,00 Korting
YOGA TAS + YOGA RIEM
€36,90
€35,90
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + HANDDOEK
€53,90
€52,40
Op voorraad

Reviews

Claudine Geplaatst op 10 Januari 2024

Een ruime, stevige tas.

Kirsten Geplaatst op 30 April 2023

Het is een heel fijne tas. Het materiaal is stevig en zacht. Voor mijn manduka pro is het net groot genoeg, het is wel goed passen om hem er vlot in te krijgen.

Ronald Geplaatst op 16 Maart 2023

Mooi, handig, elegant maar ook minimalistisch

Loes Geplaatst op 5 Februari 2023

Prima tas

Kristel Geplaatst op 31 Januari 2023

Zeer goede kwaliteit

Dionne Geplaatst op 12 November 2022

Prettige tas

Emma Geplaatst op 10 Juni 2022

Heel mooi en groot genoeg voor een dikke mat and then some... love!

K. Stas Geplaatst op 24 Januari 2022

Goede tas, kan veel in. Snel geleverd!

Babet Geplaatst op 16 Maart 2021

Erg makkelijk in gebruik en om je spullen in op te bergen

Marjolein Geplaatst op 18 Januari 2021

Voldoet aan mijn verwachting, heerlijke tas waarin ik alles kan opbergen en straks kan vervoeren. Kwaliteit is goed, rits is stevig en gewoon fijn in gebruik

Dafna Geplaatst op 22 Juli 2020

Naast je yoga mat voldoende ruimte voor andere spulletjes en fijn dat er ook een rits vakje inzit en dat de tas toch compact is.

Liane Hollands Geplaatst op 12 Juni 2020

Er past met gemak een mat met andere spullen in maar is ook weer niet te groot zodat het er lomp uitziet. Ook ruimte voor kleine spullen zoals mijn telefoon en sleutels.

Nicky Geplaatst op 8 Mei 2020

Een goed product! Past voldoende in en een goede prijs

Kaat Geplaatst op 13 Februari 2020

Fijne en handige tas om alles mee te nemen naar de yoga lessen

Deb Geplaatst op 30 Januari 2020

Handig, alles past erin: handdoek, mat, flesje water

Roelof Geplaatst op 13 Januari 2020

Snel geleverd

Charly Geplaatst op 4 November 2019

Mooie en handige tas naast de yogamat passen er ook nog gemakkelijk een handdoek en een flesje water in. De kwaliteit van de tas is erg goed door de mooie afwerking en het stevige katoen.

Lees meer reviews

4.75 sterren op basis van 17 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.