Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€26,95

Yogatas katoen eco olijfgroen - Lotus

€26,95
Op voorraad
Andere varianten:

Met deze yogatas kies je voor gemak, kwaliteit en duurzaamheid in een. De tas is ruim genoeg om naast je yogamat meerdere accessoires te vervoeren en zo goed alle yogamatten passen erin. De stijlvolle groene kleur is populair onder yogi’s!

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,00 Korting
YOGA TAS + YOGA RIEM
€36,90
€35,90
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + KURK BLOK
€41,90
€40,40
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + HANDDOEK
€53,90
€52,40
Op voorraad

Reviews

Caroline Geplaatst op 8 Juni 2024

Hele handige en mooie yogatas!

M.E. Geplaatst op 5 Februari 2024

Ontzettend fijne tas. Het scheelt klooien met een yogamat in een shopper oid, waarbij deze altijd instabiel ligt of uitsteekt. Bovendien is niet direct duidelijk dat er een yogamat in deze tas zit, dat vind ik ook wel prettig (weet niet waarom). Ik stop er een yogamat (sticky extra dik), een yoga dekentje, en mijn yogakleding in. Dit past allemaal precies. Verder stevig gestikt, en fijn dat er luchtgaatjes in zitten. Kortom, heel tevreden!

sandra Geplaatst op 17 Oktober 2023

4, hij zou iets je ruimer mogen zijn dat er iets meer ruimte is voor yoga blokken (die kurkblokken zijn iets dikker). Maar verder een prima tas.

Li Geplaatst op 18 Augustus 2023

Super toffe tas voor mijn yogamat. Niet alleen stoer en mooi maar ook praktisch omdat de tas ruim genoeg is om er een handdoek en waterfles in te stoppen.
ThnX SuperYoga voor deze fijne tas!!

Marlou Geplaatst op 20 Maart 2023

Deze tas zag ik bij iemand van de yogales. Ik ben blij dat ik aan haar gevraagd heb waar ze deze gekocht heeft.
De tas draagt erg fijn, voorheen viel mijn mat uit m’n boodschappentas, maar met deze tas heb je daar geen last van. Ook ruim genoeg voor yogasokken en een fles water.

Kimberley Geplaatst op 19 Februari 2023

Super fijne tas, heel erg blij mee. Er kan precies een mat in, yoga handdoek en een flesje.

Edwin Geplaatst op 13 Februari 2023

snel geleverd. Handig in gebruik.

Bart Geplaatst op 26 Maart 2021

goed in ontvangst genomen door de jarige! het formaat is goed want alles past erin

Monica Geplaatst op 20 Januari 2021

Fijne yoga-tas met prima prijs/ kwaliteitsverhouding

Anna Geplaatst op 3 Augustus 2020

Fijne, ruime tas van stevig materiaal. Ook een extra lange mat past er goed in.
Prima prijs voor een mooi product.
Blij mee. We hebben er alle drie een in verschillende kleuren.

Helen Geplaatst op 4 Mei 2020

Aangeschaft samen met een yogamat van hetzelfde merk. Pas voldoende in en is handig voor op de fiets.

Marijke Geplaatst op 5 December 2019

Heel handig voor op de fiets en er past ook voldoende in.
Blij mee!

Juudje Geplaatst op 18 November 2019

Wat een mooie kleur! Ben dol op de stijlvolle uitstraling van deze tas en de goede kwaliteit. Door de ventilatiegaten gaat de tas niet meuren, wat perfect werkt als je hot yoga doet. De vakjes en de soepele rits maken de yoga tas compleet, echt een must have.

Elana L Geplaatst op 29 Oktober 2019

Tas met voldoende ruimte voor een yogamat en extra spullen.

Lees meer reviews

4.95 sterren op basis van 14 beoordelingen

Je review toevoegen
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.