Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€26,95

Yogatas katoen eco antraciet - Lotus

€26,95
Op voorraad
Andere varianten:

Met deze antracietkleurige yogatas vervoer je eenvoudig je yogamat naar je yoga locatie toe. De tas beschikt aan de binnenkant over een opbergvak met ritssluiting waar je je persoonlijke spullen in opbergt. Inclusief een verstelbare draagriem.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,00 Korting
YOGA TAS + YOGA RIEM
€36,90
€35,90
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + KURK BLOK
€41,90
€40,40
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + HANDDOEK
€53,90
€52,40
Op voorraad

Reviews

Geertje Geplaatst op 2 Augustus 2023

Mooie tas, met voldoende ruimte om drinkfles, handdoek, matje wat kleding en een klein vakje voor sleutels of telefoon.

Sandra Geplaatst op 22 Juni 2023

Super tevreden

Jacqueline Geplaatst op 19 April 2023

handige tas met 2 vakjes die je af kan sluiten met rits voor je mobiel, sleutels en portemonnee en naast je yogamatje ook nog genoeg ruimte voor handdoek en flesje water.

Jessica Geplaatst op 29 Maart 2023

Mooie tas, solide en mat, doek, blokken en dekentje passen erin voldoende ruimte.

Catherine Geplaatst op 26 Maart 2023

Perfect size, great quality and roomy enough for my mat and towel. Plus a small inside pocket for my keys, phone etc. 5 stars!

Jitske Geplaatst op 24 Maart 2023

Past alles in!

Moniek Geplaatst op 16 Januari 2023

Fijne tas. Kan zo mooi mijn matje op de fiets meenemen. Flesje kan er ook makkelijk bij.

Nanda Lofvers Geplaatst op 11 Juli 2021

Super aanrader. Fijne ruime, stevige en mooie yoga tas, Genoeg plek voor je mat en eventueel handdoek, je strap enz. Stevige verstelbare band om de mat te dragen. De kleur is super en de ringen erin maken de look stoer en zijn handig want hierdoor is de tas niet volledig afgesloten en kan de mat beetje ‘ademen’.

Naomi Geplaatst op 16 Maart 2021

Stevige handige yogatas, groot genoeg voor mat en accessoires. Ik gebruik hem ook om mijn spullen in op te bergen, alles in 1!

Marjan Geplaatst op 14 Augustus 2020

Handige ruime yogatas, voor niet alleen een mat, maar ook een handdoek en een drinkfles. OOk is er een apart vakje voor bijvoorbeeld een telefoon en sleutels.

Diede Bakker Geplaatst op 25 Maart 2020

Stevig materiaal

Simone Geplaatst op 3 Januari 2020

Deze mooie antraciete tas kocht ik voor mijn yoga spullen maar ondertussen gebruik ik de tas ook voor de sportschool. De tas is heel handig doordat er zoveel in kan en de draagband is comfortabel aan je schouder. Vakjes zijn handig voor persoonlijke spulletjes zoals staat omschreven en door de ventilatiegaten heb ik het idee dat je tas niet gaat stinken!

Anouk Geplaatst op 27 November 2019

Zit goed om je schouder en veel spullen passen er tegelijk in.

Rina Geplaatst op 31 Oktober 2019

Handig voor op de fiets!

Lees meer reviews

4.95 sterren op basis van 14 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.