Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€57,95

Set spijkermat en spijkerkussen sand - Lotus

€63,90 €57,95
Op voorraad
Andere varianten:

Kies voor de set van het spijkerkussen en de spijkermat van Lotus voor de ultieme drukpuntbehandeling voor je lichaam. Creëer balans in je lichaam. De sandkleurige set is duurzaam en gemaakt van hoogwaardige en kwalitatieve materialen.

Bestel voor 22u - direct & gratis verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,95 Korting
SPIJKER PRODUCT + DEKEN
€94,90
€92,95
Op voorraad
€1,95 Korting
SPIJKER PRODUCT SAND + BOLSTER
€102,90
€100,95
Op voorraad
€0,95 Korting
SPIJKER PRODUCT SAND + OOGKUSSEN
€70,90
€69,95
Op voorraad

Reviews

Linda Geplaatst op 18 December 2023

Verrassend effect. Je raakt volledig ontspannen

Sabrina Geplaatst op 14 December 2023

Onwijs tevreden over de spijkermat en kussen. In het begin even wennen, maar na 2 dagen viel ik er al op slaap. Werkt voor mij nu ik in een burnout zit erg ontspannend en ik gebruik het sindsdien iedere dag!

Maurice Geplaatst op 12 December 2023

Heerlijk, wel even wennen, maar doet het voortreffelijk.

Victor Geplaatst op 12 November 2023

Ik ben verbaasd over hoe het werkt en voelt. Absoluut blij mee.

Yvonne Geplaatst op 8 November 2023

Fijn product, de spijkermat doet zijn werk! Tevens snelle verzending; savonds besteld, de dag erna sochtends in huis!

Sacha Geplaatst op 25 Oktober 2023

Al twee sets besteld, één voor mijzelf en daarna ook voor een vriendin. Het helpt mij écht om de dag ontspannen en ontprikkeld door te komen en ook bij hoofdpijn en spierklachten werkt de spijkermat verlichtend. Maakt m’n leven echt beter!

Sacha Geplaatst op 25 Oktober 2023

Megasnelle levering en heel goede en ontspannende producten, ik ben fan! Niet twijfelen, gewoon doen.

Sophie Geplaatst op 19 Oktober 2023

Goede prijs, mooie kleur wel wennen. Echt opbouwen :)

Ellen Geplaatst op 7 Oktober 2023

Heel goede kwaliteit! Mooie mat! Doet wat ie moet doen!

B Geplaatst op 23 Augustus 2023

Goede kwaliteit. Op verschillende manieren te gebruiken. Het lijkt wat heftig, maar het ontspant erg goed. Ik gebruik deze nu dagelijks.

Iris Geplaatst op 7 Augustus 2023

Even wennen, de eerste paar keer zijn behoorlijk pijnlijk. Ik heb wat twijfels over het formaat van de mat, soms zou hij wat groter mogen zodat ik er met mijn hele lijf in een keer op kan liggen, maar aan het begin wilde ik hem juist kleiner, omdat elke beweging op de mat weer opnieuw prikt en het even tijd kost om een fijne houding te vinden. Al met al zeer tevreden, vooral het kussen is een toevoeging, soms ga ik enkel daar even op liggen in bed, geeft al voldoende prikkeling.

petra Geplaatst op 17 Juli 2023

enthousiast over de spijkermat, 1 maand geleden zag ik de spijkermat op internet voorbij komen. las postieve recensies en direct betseld.
De eerste keer wist ik niet wat er gebeurde, ben begonnen met een heel dun truitje aan om te wennen.
Daarna met de blote rug, deed de eerste 3-4 min pijn en langzaam begon de pijn weg te trekken en het voelde heerlijk ontspannen. Meestal val ik in slaap en daarna voel ik me herboren.

Eline Geplaatst op 1 Juni 2023

De eerste paar dagen was het echt even wennen hoor. Ik kan niet zeggen dat het echt pijn doet, maar vooral als je niet helemaal lekker ligt ga je gewoon niet zo makkelijk verliggen. De eerste week was ik er na 10 minuten ook echt wel klaar mee, maar eenmaal een beetje gewend wil ik zelfs langer blijven liggen. Het lukt mij inmiddels zelfs om bijna in slaap te vallen! Voor degene die net begonnen zijn ja de pijn wordt echt minder! Na een paar weken proberen is dit echt mijn ultieme rust momentje. Ik vind het echt heerlijk.

Ik gebruik zelf het matje direct voor het slapen. Ik leg hem op m’n bed waardoor ik mezelf verplicht er meteen op te gaan liggen. Ik zet een rustig muziekje aan die na 20 minuten stopt, dan gooi ik m’n matje aan de kant en ga ik lekker slapen. Het helpt voor mij ook direct om hierdoor niet meer op m’n telefoon te kijken voor het slapen, maar alvast te beginnen met een soort meditatie.

Delia Geplaatst op 31 Mei 2023

Heerlijk ontspannen en goed voor doorbloeding!

Femke Geplaatst op 22 April 2023

Snelle service en goede kwaliteitsproducten!

Saskia Geplaatst op 18 April 2023

Heerlijk ontspannend! Mooie kleur en goede kwaliteit. Voldoet aan al mijn verwachtingen.

Astrid Geplaatst op 8 April 2023

Ik had niet verwacht dat het zo relaxend kon werken
Elke avond lig ik een half uurtje voor het naar bed gaan op de shakty en slaap inmiddels een stuk beter

Sarah Geplaatst op 7 April 2023

Na enkele minuten lichte pijn krijg je een warm en ontspannen gevoel. Nog beter in combinatie met lavendel oogkussen! Top aankoop

Allisha Geplaatst op 4 April 2023

Super tevreden mee!

Deirdre Geplaatst op 28 Maart 2023

Hele fijne kwaliteit. Het is even wennen vooral als je er van afkomt voel je het nog even na. Heel blij met mijn aankoop.

Ghislaine Geplaatst op 22 Maart 2023

Werkt erg rustgevend en goede kwaliteit

Caro Geplaatst op 16 Februari 2023

Nooit van een spijkermat gehoord, maar wat een fijne beleving, echt genieten!!

Arjan Geplaatst op 13 Januari 2023

Fantastisch. Heerlijk.

Katja Geplaatst op 26 December 2022

Ontspanning puur.
Heeft even een paar dagen geduurd om er aan te wennen. Kan er nu heel ontspannen op liggen, heel fijn.
Goed product,goede kwaliteit!

A. Geplaatst op 14 December 2022

De spijkermat is echt fantastisch! Super fijne kleur & heerlijk voor je lichaam. Hierdoor kom je echt even tot rust en werkt je lichaam toch.

Joyce Geplaatst op 14 Oktober 2022

Mooie kwaliteit!

BJ Geplaatst op 10 Oktober 2022

Mooie mat.

Joyce Geplaatst op 3 Oktober 2022

Erg tevreden met de kwaliteit. Voelt heerlijk aan.

Lees meer reviews

4.95 sterren op basis van 28 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.