Winkelwagen
Je hebt geen artikelen in je winkelwagen
Saldo cadeaubon controleren
Brownies, velen hebben deze gebakjes hoog op het lijstje van lekkerheden staan. Heerlijk in combinatie met een sausje en/ of slagroom. Helaas zitten de meeste brownies vol met suiker, boter en soms e-nummers. Vandaar dat wij op zoek gingen naar gezonde brownies, maar minstens zo lekker als dat je ze kent! De brownies, of chocolade muffins zijn perfect te serveren bij een verjaardag of om heerlijk op te smullen bij een kopje thee. Ze zijn ook nog eens glutenvrij, ideaal.
Ingrediënten:
Bereiding:
De boekweitmeel, rauwe cacao, palmsuiker, wijnsteenbakpoeder en zeezout mogen samen in een mengkom. Het warme water, kokosolie, geweekte dadels, ei, bananen en vanille extract doe je samen in de blender. Mix het tot een romig geheel. Schenk vervolgens het romige geheel bij de andere ingrediënten in de mengkom. Zorg dat alles goed door elkaar wordt geroerd. Schenk vervolgens het beslag in een vorm of in meedere vormpjes.
Bak in 35 minuten op 180 graden de overheerlijke glutenvrije brownie(s) gaar.