Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€12,95

Oogkussen lavendel naturel eco - Lotus

€12,95
Op voorraad
Andere varianten:

Met dit oogkussen in een naturelkleur gun je jezelf op ieder moment van de dag een welverdiend momentje van ontspanning. Het kussentje is gevuld met lavendel en lijnzaad en kan worden verwarmd en gekoeld voor verschillende effecten.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€2,95 Korting
OOGKUSSEN + NEKKUSSEN
€34,90
€31,95
Op voorraad
€5,00 Korting
OOGKUSSEN + MAANKALENDER
€19,90
€14,90
Op voorraad

Reviews

Femke Geplaatst op 30 Juli 2023

Zo fijn voor diepe ontspanning. Ruikt heerlijk. Voor mij werkt het ook heel goed om snel in slaap te vallen.

Sandra Geplaatst op 2 Juli 2023

Fijner dan verwacht. Heeft een milde geur en is net zwaar genoeg om een prettige zachte druk op de ogen te geven, maar tegelijkertijd zeker niet te zwaar. Ik mistte alleen dat de beschrijving van opwarmen/afkoelen en wassen van het product niet met een briefje erbij zit. Ik twijfelde hierdoor of ik wel het juiste product had, maar heb deze beschrijving weer op deze website terug gevonden!

Marianne Geplaatst op 23 Juni 2023

Ik gebruik de maskers tijdens een holistische massage. Echt naar binnen keren, geen prikkels maar ontspannen, voelen en ervaren
Dank je wel

Saartje Geplaatst op 1 December 2022

Werkt echt goed

Suuz Geplaatst op 5 Maart 2021

!Heeeeeeeeerlijke lavendelgeur. Ik ben enthousiast!

Aniek Roels Geplaatst op 8 December 2019

Niets op aan te merken

An V. Geplaatst op 16 Augustus 2019

Heerlijk dit oogkussetje, ruikt lekker en doet het goed bij het slapen gaan. Mijn man is zelfs overtuigd en gaat er ook een aanschaffen.

Klant Geplaatst op 13 Juni 2019

Mooi en fijn oogkussentje, ruikt heerlijk naar lavendel. Ik gebruik het kussentje dagelijks en de kwaliteit blijft goed! Het is top dat je het hoesje kunt wassen, is op een gegeven ogenblik toch nodig om het een opfrisbeurt te geven.

Wilma Geplaatst op 9 Januari 2019

Fijn!

Kristoffe Geplaatst op 20 Juli 2018

Ben hier erg tevreden over. Lavendel ruikt prettig

Eve Springveld Geplaatst op 12 Juni 2018

Het witte oogkussentje is heel fijn voor 's avonds, het werkt echt kalmerend. Stijlvol + kwalitatief.

Lees meer reviews

4.9 sterren op basis van 11 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.