Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€34,95

Meditatiekussen eco sand rond - Lotus

€34,95
Op voorraad
Andere varianten:

Maak het jezelf gemakkelijk met dit eco meditatiekussen van Lotus en haal de beste ontspanning uit je meditatie sessie. Het kussen zorgt voor een comfortabele zit. De sand kleur zorgt voor een stijlvolle look die mooi staat op elke yogamat.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,95 Korting
MEDITATIEKUSSEN SAND + BOLSTER
€79,90
€77,95
Op voorraad
€0,95 Korting
MEDITATIEKUSSEN SAND + OOGKUSSEN
€47,90
€46,95
Op voorraad
€2,95 Korting
MEDITATIEKUSSEN + TAS
€59,90
€56,95
Op voorraad

Reviews

Antonie Geplaatst op 11 Januari 2024

Erg fijn meditatiekussen, je kan er vulling uit halen naar wens.

A Geplaatst op 23 December 2023

Fijne hoogte, mooie kleur.

Astrid Geplaatst op 6 December 2023

Heel blij met m’n kussen. De stof voelt fijn aan en het kussen is heerlijk stevig en hoog

Sanne Maat Geplaatst op 18 Oktober 2023

Geweldig meditatiekussen! Ik heb de hele Lotus-set en vind het geweldig! De materialen zien er natuurlijk uit, voelen fijn en werkt naar behoren. Onwijs blij met alle bestellingen die ik gedaan heb bij superyoga!

Linda Geplaatst op 4 Augustus 2023

Een fijn, stevig meditatiekussen. Prettige kleur, matcht goed bij mijn taupekleurige yogamat. Fijn dat je de vulling kan minderen of mettertijd kan vervangen.

Sabine Geplaatst op 26 Juli 2023

Mooie kleur past bij mijn interieur!

monique Geplaatst op 24 Juni 2023

Fijn stevig meditatie/yoga kussen. Mooie katoen.

Bart Geplaatst op 23 Juni 2023

Goede kwaliteit, zit zeer comfortabel! En oogt mooi.

Mels Geplaatst op 18 Juni 2023

Fijn kussen. Perfecte hoogte voor meditaties of ter ondersteuning van het hoofd bij mijn nidra oefeningen. Ook vind ik deze kleur echt prachtig in combinatie met de andere yoga attributen van dezelfde kleur!

Marianne Geplaatst op 16 Juni 2023

Heel goed.

Ilse Geplaatst op 11 Juni 2023

Heel blij met mijn Meditatiekussen. Hij zit heel comfortabel en ziet er ook nog eens mooi uit.

ivanka Geplaatst op 9 Juni 2023

Snelle verzending van de producten. Ik ben erg tevreden over dit kussen, zit heerlijk en je kan deze zelf wat minder hard maken.

Joline Geplaatst op 23 Maart 2023

Perfect voor meditatie en yoga practise. Mooi en natuurlijk materiaal.

Natascha Geplaatst op 20 Maart 2023

Mooi kussen, ben er blij mee

Eliana Geplaatst op 29 Januari 2023

Heel erg comfortabel

Sabine Geplaatst op 16 Januari 2023

Heel fijn kussen, gebruiken het ook als poefje, zit goed!

Dominique Geplaatst op 17 December 2022

Fijne kussen, prachtige kleur en zeer comfortabel!

Karin Geplaatst op 28 Oktober 2022

Snelle levering en het kussen is van goede kwaliteit.

Mieke Geplaatst op 12 Oktober 2022

Fijn zitkussen. Ook om lekker op te zitten, leunend met de rug tegen de bank. Ook populair bij de kids!

Marloes Geplaatst op 11 Augustus 2022

Fijn meditatiekussen, mooiste stof en kleur!

Lees meer reviews

4.95 sterren op basis van 20 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.